Smink & Makeup

Új spirál az Astortól: Big&Beautiful Play It Big

2012. augusztus 13. spacegirl

Big_Beautiful_Play_It_Big_Mascara_Packshot_HD_R_ISO39L.jpgAz Astor legújabb terméke a Big & Beautiful szempillaspirál Play It Big kiadása. Ez a spirál azt ígéri, hogy egyszerre dúsít és hosszabbít, high-tech formulájával, illetve hatalmas, szempillát sokszorozó keféjével befed minden egyes szempillát, méghozzá csomósodás nélkül.

A spirál számos újításon esett át, új rost-tartalmú összetétele az ígéri, hogy alaposan szétoszlathatók a rostok és segíti a csomómentes felvitelt. Az extrém hosszú pillákért a "DuoRost mátrix" felelős. Egyedi kettős polimere precízen elhelyezi a rostokat, miközben a tövétől a végéig befesti a szempillákat. Könnyű felvinni, végeredményként pedig természetesen hosszú pillákat ad. Rendezett wax rendszere biztosítja a hosszantartó viseletet, megóv az elkenődéstől és a lepergéstől. E-vitaminnal, glicerinnel és növényi foszfolipidekkel ápolja a szempillákat. Egyedi keféje egyetlen réteggel is fed, megemelve és meghosszabbítva a pillákat.

Az előző változata egyébként nem tartozott a kedvenceim közé, kíváncsi vagyok, hogy ez a verzió jobb szolgálatot tenne-e.

Javasolt fogyasztói ára 2.239 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása