Smink & Makeup

Újdonság a Rimmeltől: Wake Me Up alapozó

2012. augusztus 15. spacegirl

Wake_Me_Up_Foundation_Turned_R_ISO39L.jpgA Wake Me Up a Rimmel első olyan folyékony alapozója, amely azt ígéri, hogy azonnal felébreszti a bőrt, egészséges, életteli ragyogást biztosít, és még a korai öregedés jeleit is elfedi. Azaz kifejezetten olyanoknak ajánlják, akik őrült tempót diktálnak a mindennapokban, és nem feltétlenül jut elég idejük arra, hogy kialudják magukat.

A hivatalos leírás szerint az alapozó textúrája könnyű, sima, így gyorsan felvihető, teljes fedést biztosít anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, így egyenletes, hibátlan és természetes hatású arcszínt eredményez. Ragyogást adó gyöngyöket tartalmaz, melyek természetesen sugárzóvá teszik a bőrt. Formulájában peptidek is találhatók, melyek rugalmasabbá teszik a bőrt, így az gyorsan kisimul a reggeli ébredés után. Ennek köszönhetően a finom kis vonalak és ráncok is kevésbé feltűnővé válnak. A Wake Me Up alapozó SPF15-öt is tartalmaz, hogy megvédje a bőrt a nap káros sugaraitól. Akár tíz órán át tartó hatást ígér, átfényesedés nélkül.

A Rimmel Wake Me Up alapozó négy színben érhető el (#201 Classic beige, #203 True beige, #303 True nude, #400 Natural beige), ajánlott fogyasztói ára 3.489 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása