Smink & Makeup

Douglas újdonságok

2012. augusztus 21. Katushka

Amellett, hogy a Douglas is folyamatos újabb és újabb kollekciókkal jön ki szezononként, most azokon kívül is újítottak, nem is egy termékkel.

Az első ilyen egy Absolute újítás a szőke és barna paletta. Azaz, hogy kreáltak az abszolút szőke hajú és az abszolút barna hajú hölgyeknek egy-egy palettát. Azért nagyon jó, mert szinte minden megtalálható benne, amire sminkeléskor szükségünk van, tehát kifejezetten utazásbarát kis szett. Ami pedig óriási segítség, hogy a doboz tetején képes leírással próbálnak segíteni abban, hogy mit hogy vigyünk fel az arcunkra/szemünkre.

ABSOLUTE BLOND_open kit_2.jpg

ABSOLUTE BRUNETTE_ open kit_2.jpg

Mind a két paletta a következőket tartalmazza más már színekben:

  • 4 szemhéjpúder
  • 2 pirosító
  • Teljes méretű szempillaspirál
  • Teljes méretű szemceruza
  • 2 kétoldalú applikátor
  • 1 ecset
  • 1 tükör

Szájfények

Közepesen tartós szájfényekről van szó. Az ABSOLUTE Nails körömlakkokhoz hasonlóan a koncepció itt is a nemzetköziségre és a letisztult megjelenésre helyezi a hangsúlyt: LOUISE, ZOÉ, LEA, MATILDE, ALISE, HANNA, MIRA, GIULIA, LANA, LOTTE, EMILIJA és  PAULA. Mivel speciális formájú az aplikátora, ezért a felvitel könnyebb, mintha egy sima ecsetet használnánk. A szájfény egyik összetevője a hawaii-i portulaca növény, mely fontos szerepet játszik a finom filmréteg képzése során. Ugyan ennek köszönhető a folyamatos hidratáló hatása is. A parabén- és ásványi olaj mentes összetétel minden elvárásnak megfelel.

A nyári színek világosak, vidámak, az ősziek komolyabbak, súlyosabb színűek.

ABSOLUTE Lips_summer.png

(nyári kollekció)

ABSOLUTE Lips_ősz.png

(őszi kollekció)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása