Smink & Makeup

Kontúrozás MAC módra

2012. augusztus 24. Katushka

Amikor sminkelek valakit, akkor mindig megkérdezik tőlem, hogy miért kell a kontúrozás. Sajnos nagyon kevés nő használ az arcán kontúrozást, pedig nagyon is sokat számít. Ezzel a technikával lehet a legjobban formálni az arcot, kiemelni az arccsontot, a kiálló részeket pedig eltüntetni, pl. a túlságosan kiálló állcsontot. Kevyn Aucoin könyvéből jól ismert ábra kicsit eltúlozva bár, de tökéletesen szemlélteti, hogy a kontúrfestéket hova is érdemes felvinni az arcra ha pl. az orrunkat akarjuk keskenyíteni.

kevyn-aucoin-contouring-highlighting-techniques.jpgMegtalálni a tökéletes kontúrfestéket nagyon nehéz. Én hála égnek meg is találtam az Artdeco berkeiben. De mivel ez por állagú és szerintem erre a célra még ennél is jobb, ha krémes anyagot használunk, már vártam a MAC Sculpting kollekcióját, amit pontosan erre a célra hoztak létre.

Nagyon krémes, kellemes állaga van ezeknek a festékeknek. Ezt biztosan állíthatom, mert már volt szerencsém kipróbálni őket. Felviteléhez én mindenképp ecsetet javaslok, mert igazán szépen eldolgozni csak azzal lehet ezeket.

Összesen 6 árnyalatban lehet majd megvásárolni ezeket a termékeket. Ez azért jó, mert mindenki megtalálhatja a saját bőrtónusához illő kontúrozó színt, hogy azzal a lehető legtermészetesebb hatást tudja elérni.

FaceandBody-ProSculptingCream-alljpg.jpg

  • Accentuate - Barackos bézs
  • Coffee Walnut - Hideg, piszkos barna
  • Copper Beech - Meleg aranybarna
  • Naturally Defined - Meleg bézs
  • Pure Sculpture - Natúr pink bézs
  • Richly Honed - Meleg mélybarna

Ára: 6 600 forint

Ezek a krémes kontúr festékek szeptembertől megvásárolhatóak az összes MAC márkaboltban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása