Smink & Makeup

Még feketébb, még drámaibb a MAC Haute & Naughty szempillaspirál

2012. augusztus 27. Katushka

Már jó ideje lehet kapni a MAC-nél a Haute & Naughty szempillaspirált, aminek az a nagy előnye, hogy szó szerint kettő az egyben. És hogy miért is? Azért mert egy szempillaspirál vásárlásával kétféle képen is kispirálozhatjuk a pilláinkat.

MAC_Haute&naughty_too_black_1.jpg

Ha na kisebbik kupakot tekerjük le, akkor egy kevésbé festékes fejet kapunk, amivel pl. egy nappali sminket nagyon szépen el tudunk készíteni. Viszont ha a nagyobbik fejet tekerjük le, akkor sokkal több festék marad a spirál keféjén, így a hatás sokkal drámaibb lesz. Ennek a technikája rém egyszerű... Ha a kisebbik fejet tekerjük le, akkor a nagyobbik kupakra rögzített csövön lehúzzuk a festék nagy részét, így a kefén csak épp annyi marad, amennyi éppen szükséges egy sima szempilla spirálozáshoz (már ha nem akarunk brutál erős pillákat). Ez eddig klassz volt... 

Haute&NaughtyTooBlackLash-Ambient-72.jpg

Na de most... Kijöttek ugyan ezzel a szempillaspirállal, csakhogy most a fekete szín még feketébb lett, "szuperfekete", azaz  Too Black, már ami az ígéreteket illeti. Azért is jó ez a spirál, mert a keféje a szempillatövétől egészen a szempilla végéig befedi a pillákat, plusz olyan összetevőket tartalmat, mely ápolja, hidratálja a pillákat és nem szárítja őket.

MAC_Haute&naughty_too_black.jpg

(nah jó... Mondjuk ezen a kampányképen pont látszik, hogy van a hölgyeményen egy sor műszempilla fölül, de én már próbáltam ezt a szempillaspirált és tényleg elég nagy a különbség a két kefe között)

Ára: 5 900 forint

Megvásárolható szeptembertől mindegyik MAC üzletben

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása