Smink & Makeup

Smashbox őszi kollekciója

2012. augusztus 27. Katushka

Sajnos itthon nem lehet kapni ezt a márkát, viszont ha valaki esetleg külföldön jár, érdemes megnézni a Smashbox termékeket, mert én eddig csupa jót hallottam róla.

fall2012_smashbox001.jpg

Az őszi kampányukban két szemhéjpaletta található, melyekben 6-6 szín található. Az egyik paletta világosabb tónusú színeket tartalmat, az a Muse szemhéjfesték paletta, a másik pedig picit sötétebb színekkel operál, ez az Icon nevet kapta. Mind a két palettában található 1-1 kétvégű aplikátor ecset, mely megkönnyíti a felvitelt és egy kis tükör, mert valljuk meg anélkül kicsit nehéz dolgunk lenne.

fall2012_smashbox003.jpg

Muse

fall2012_smashbox002.jpg

Icon

A kollekcióban található vízálló szemceruza, ami nagyon jól alkalmazható a vízvonalon például. Két alapszínben lehet őket beszerezni, feketében és barnában. Ezek a ceruzák igen puha állagúak, azért hogy könnyen el lehessen satírozni a vonalat a ceruza másik végén található szivacsos aplikátorral.

fall2012_smashbox004.jpg

A légiesen könnyű pirosító kétféle színben elérhető, pink és berry árnyalatban. Az az érdekessége ennek a pirosítónak, hogy enyhén hab állagú. Felvitele szintetikus ecsettel ajánlott.

smashbox_image_factory_fall_2012.jpg

Kétféle szájfény duó is található a kollekcióban, melyeknek extra erős fénye van.

fall2012_smashbox007_1.jpg

fall2012_smashbox006_1.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása