Smink & Makeup

Bobbi Brown őszi kollekciója az alapokra épül

2012. szeptember 10. Katushka

Bobbi őszi kollekciója újfent a visszafogottságot és a letisztultságot veszi alapul, úgy mint a színekben, a kiszerelésben és a kollekció elemeiben is. Nem variálja pl a pirosítók kiszerelését, mert tudja, hogy az ő célcsoportja nem feltétlen ezért rajong.

UberBasics_All_FH12_RGB.jpg

A kollekció 4 csoportból áll. Mind a 4 csoport úgy lett összeállítva, hogy mindenféle bőrszínű nő megtalálja a magához illő szettet, legyen szó kreolos bőrű nőkről, vagy porcelán fehér bőrű hölgyekről, a lényeg, hogy ezeket a színeket nappal ugyan úgy viselni tudják ahogy este is, anélkül hogy túl sokat kelljen variálni a sminken. A kollekciót Bobbi hetedik könyve inspirálta a Pretty Powerful Beauty Stories.

Sparkle Eye Shadow - Szemhájfesték

Bobbi_Brown_uber_Basic_Sparkling_Eyeshadow_shades.jpgEz a szemhéjfesték nem új, viszont a színei azok. Ez egy krémesen lágy bázis, mely arra hivatott, hogy a színek tartósabbak és élénkebbek legyenek általa és hogy ne ráncosodjon be a smink a több órás viselet után sem. Arról már nem is beszélve, hogy mivel színezettek, ezért akár önmagukban is viselhetőek. Lehelet könnyű, ezért szinte fel sem tűnik a viselete. Elegáns viselet nappalra és estére is, mivel fénye és az apró csillámokon megtörő fény játékossá teszi azt. 

Eye Shadow - Szemhéjpúder

Bobbi_Brown_uber_Basic_Eyeshadow_shades.jpgA kollekció szemhéjpúderei egytől egyig matt hatásúak, így bármikor viselhetőek. Hatásuk mindig természetes benyomást fog sugallni.

 

 

 

Rich Lip Color - Rúzs

Bobbi_Brown_uber_Basic_Rich Lip Color_shades.jpgA rúzsban található formuláknak köszönhetően az ajkak egész nap hidratáltak maradnak, ezáltal nem csak a rúzs tartóssága lesz garantált, hanem az ajkak is egészségesebbnek és szexibbnek fognak hatni. 4 új színnel bővült a paletta.

 

High Shimmer Lip Gloss - Szájfény

Bobbi_Brown_uber_Basic_High Shimmer Lip Gloss_shades.jpgA szájfény áttetsző, mégis rendelkezik egy kevés színnel, melyet akár magában, akár a rúzs fölött is viselhetünk. E és C vitaminokat tartalmaz, ezáltal ez a termék is folyamatos hidratáltságot ad az ajkaknak.

 

 

Blush - Pirosító

Bobbi_Brown_uber_Basic_blush_shades.jpgAhhoz hogy egy smink egészségessé és élettelivé váljon elengedhetetlen a pirosító használata. Ezek az árnyalatok (köztük két új is van) szintén erre hivatottak. Minden árnyalatot úgy terveztek meg, hogy természetes hatást adjanak az orcáknak.

UberBasics_2_FH12_RGB.jpg

UberBasics_1_FH12_RGB.jpg

UberBasics_3_FH12_RGB.jpg

UberBasics_4_FH12_RGB.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása