Smink & Makeup

Újabb kincseket rejtenek a Douglas Beauty Box-ok

2012. szeptember 10. Katushka

Tavasszal már volt a Douglas-nak egy ilyen megmozdulása, ami elég nagy sikernek örvendett. És ha már valami jól megy, miért ne ismételjék meg?!

206064_361852043889974_1129378801_n.jpg

A törzsvásárlók* a doboz megvásárlásával elsőként ismerhetik meg és próbálhatják ki a szépségipar trendtermékeit. Az évente két alkalommal, februárban és szeptemberben limitált mennyiségben kiadásra kerülő attraktív türkiz doboz egy eredeti méretű terméket és négy luxus miniatűrt tartalmaz, valamint 5 db, egy-egy alkalommal felhasználható 20 %-os kupont, mellyel kedvezményes áron vásárolhatóak meg a dobozban lévő kedvencek eredeti kiszerelésükben, a szeptemberi doboz esetében 2012. október 31-ig bezárólag. A Box-Of-Beauty ára kedvező: 2.990 Ft-ért vásárolható meg.

A doboz tartalma:

  • ARTEMIS: Skin Architects Age-prevent day care
  • BeYu: Mini lengthening mascara
  • Paco Rabanne: Lady Million
  • Ahava: All in one toning cleanser
  • Clinique: Repairwear laser focus wrinkle & UV damage corrector

ARTEMIS Skin Architects Age-prevent day care

A regeneráló nappali krém az igényes bőrnek mindent megad, amire szüksége van ahhoz, hogy a napot optimálisan kezdje: intenzív ápolást, hidratálást és ellazulást, amely gyengéden kisimítja a mimikai ráncokat a bőrfelszínen. Hatására az apróbb ráncok csökkennek. Megvédi a bőrt a nedvességvesztéstől, a belső és külső stressztől. Normál és vegyes bőrre egyaránt alkalmazható, hipoallergén, parabén mentes termék.

423916_361878947220617_1654324670_n.jpg

BeYu: Mini lengthening mascara

A BeYu szempillahosszabbító spirálja pillanatok alatt gyönyörű mélyfekete szempillákat varázsol. E-vitamin tartalmánál fogva a szempillák lágyak és puhák maradnak. A termék nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, ideális sminktermék tehát érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is. A felvitelt többször megismételheti a kívánt hatástól függően. A festék bármilyen vizes bázisú szemfesték-lemosóval eltávolítható.

beyo_szempillaspirál.jpg

Paco Rabanne: Lady Million 5ml

A Lady Million nő ultra-nőies, határozott és nagyon merész. Kiélvezi az élet minden pillanatát. Egyetlen férfi sem tud neki ellenállni, bár csak kevesen tudják megnyerni maguknak. Egy csettintésre a lába előtt hever az egész világ. Vibráló és érzéki, a Lady Million friss, virágos és fás, mint a buja virágok nektára, finoman hagy nyomot maga után, és mindig jelen van. Elsőre a keserű narancs ragyogása jelenik meg egy csipetnyi málnával, majd a narancsvirág bódító édessége ragadja meg a figyelmet. A mámorító méz teszi végtelenül érzékivé az illatot.
Az üveg tervezésekor a gyémánt, mint egyetlen lehetséges választás merült fel. Örök, kifejező, ragyogó és lélegzetelállító szépsége a vágy és szenvedély örök szimbóluma.

paco-rabanne-lady-million.jpg

AHAVA All in one toning cleanser, 30 ml

Osmoter™-rel, az AHAVA egyedülálló Holt-tengeri kivonatával dúsított, ásványokban gazdag arctisztító és sminklemosó tej. Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, összehúzza a pórusokat, helyreállítja a bőr pH-ját, tisztítja, tonizálja, frissíti és feltölti a bőrt. A termék érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt; parabén-, SLS és SLES mentes.

ahava_02.jpg

Clinique Repairwear laser focus wrinkle & UV damage corrector, 6 ml

A Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector fiatalító szérum, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a bőrgyógyászati lézerkezeléshez meglepően hasonló eredményességgel enyhítse éjjel-nappal a ráncokat és vonalakat, és regenerálja az UV fény által okozott bőrkárosodást. Mindössze 3 csepp a Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector-ból naponta kétszer, és 12 hét múlva a lézerkezelés látható ránccsökkentő hatásának akár 63%-ával büszkélkedhet!

clinique_28_1.jpg

*Akinek nincs törzsvásárlói kártyája, az se keseregjen! Egész könnyen hozzá lehet jutni.

Az egyik módja ennek, hogy ha egy egyszeri vásárlás esetén elköltötök 30 000 forintot, akkor megkapjátok a kártyát.

Viszont akinek nem áll módjában egyszerre egy alkalommal elkölteni 30 000 forintot a Douglasban, az nekiláthat a pontgyűjtésnek, és ha összegyűlik a 30 000 forintos érték, akkor kérheti a törzsvásárlói kártyát.

Érdemes ezt megszerezni, mert ezután minden vásárlásból levonnak 5%-ot!




Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása