Smink & Makeup

Az IsaDora Őszi kollekciója nem tűr ellentmondást

2012. szeptember 11. Katushka

Ahogy farolunk ki a nyárból és haladunk az őszbe egyre jelennek meg a sötétebb, őszies kollekciók. Az IsaDora őszi kollekciója nem sikerült túl vidámra, annál inkább démonira. A kollekció a Paradox nevet kapta.

Autumn2012_AD_Douglas_final.jpg

Szemhájpúderek - Eyeshadow Quartett

Az IsaDora általában négyes szemhájpúder palettákkal operál. Ebben a kollekcióban kétféle paletta található meg. Az egyik hidegebb, kékes árnyalatokat tartalmaz, a másik pedig melegebb, barnás, bronzos árnyalatokat. Ezekben a palettákban természetesen található 1-1 szivacsos aplikátor, viszont tükör nem tartozik hozzá.

Isadora_Paradox_EyeShaQua_all.jpg

Paradox; Brown Patina

Ára: 4 390 forint

Rúzsok - Perfect Matt Lipstick

A kollekció eleme három matt rúzs is. Az egyik egy igazán dögös vörös, a másik pedig egy natur, nude árnyalatú rúzs, a harmadik pedig egy tökéletes piros rúzs. Mind a háromnak matt finishe van.

Isadora_Paradox_lipstick_all.jpg

Femme Fatale; Bare Bohemian; Red Carpet

Ára: 3 190 forint

Körömlakkok - Wonder Nails

Mind a két szemhéjpúder palettához dukál 1-1 körömlakk, plusz egy ráadás, egy vérvörös árnyalatú lakk, melyek tényleg tartósak és pár perc alatt megszáradnak.

Isadora_Paradox_nails_all.jpg

Paradox; Metropolitan; Femme Fatale

Ára: 2 290 forint

Szájkontúr ceruza - Perfect Lipliner

Két új színt találhatunk maj da polcokon, melyek közül mind a kettő alap darab. Az egyik egy klasszikus piros kontúrceruza, melyet akár magában is használhatunk, vagy rúzsalapnak. A másik egy áttetsző ceruza, ami arra szolgál, hogy a rúzst tartósabbá tegye, illetve hogy a szájkontúr apró barázdáit betömítse, hogy a rúzs ne tudjon elvándorolni a helyéről.

Isadora_Paradox_lipliner_all.jpg

Primer; Red

Ára: 2 290 forint

Pirosító stick - Glow Stick

Ez egy jópofa találmány, mert kompakt, mégis nagyon könnyen kezelhető. Minimálisan krémes textúrája van melynek púderes finishe van.

Isadora_Paradox_GLOWSTICK_all.jpg

Vintage Rose

Ára: 4 390 forint

Szájfények - Moisturizing Lip Gloss

A két szájfény az igazán kifinomult és elegáns nőknek lett kitalálva és azoknak akik rajonganak a vörös színekért. Hidratáló formulájuknak köszönhetően az ajkakat folyamatosan hidratálják. Tartósságukat 1-2 óra között tudnám behatárolni, de egyéb más szájfény se tud sokkal jobb időt produkálni.

Isadora_Paradox_lipglass_all.jpg

Red Carpet; Diva Red

Ára: 3 690 forint

Szemceruza - Twist Up Metallic Eyepen

Három új szín is megtalálható lesz majd itt a már meglévőkön felül. Itt is a sötétebb színek, a barna, a fekete és a sötét szürke fog megjelenni. A termék érdekessége, hogy a ceruza másik végén megtalálható egy kis hegyező szerűség, amivel mindig ki tudjuk hegyezni a ceruzákat, ezáltal bármikor szép, vékony vonalat tudunk húzni.

Isadora_Paradox_leyeliner_all.jpg

Deep Black; Dark Brown; Steel Grey

Ára: 2 790 forint

Szempillaspirál és tus - Precision Mascara & Glossy Eyeliner

Ez a szempillaspirál nem újdonság, de azért becsempészték ide is. Én nagyon szeretem használni, annak ellenére, hogy az aplikátor része merev, műanyag. Viszont sűrű, apró sörtéinek köszönhetően nagyon szépen elválasztja a pillákat és alaposan befesti azokat. A tus pedig egy folyékony tus, hegyes fejű aplikátorral, amit én személy szerint annyira nem preferálok, de ízlések és pofonok!

Isadora_Paradox_mascara_all_1.jpg

Deep Black; Dark Brown

Szempillaspirál ára: 3 390 forint

Tus ára: 3 690 forint

Ezek a termékek megvásárolhatóak minden Douglas üzletben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása