Smink & Makeup

Hajápoló és -formázó újdonságok a Niveától: Hydro Care és Volume Sensation

2012. szeptember 19. spacegirl

A Nivea két "hajas" termékcsaláddal is készült az őszre, az egyik a Hydro Care sampon és balzsam a hidratált, selymes hajért, a másik pedig pedig a Volume Sensation termékcsalád a dús hatásért.

Nivea_HydroCare.jpg

A hidratáltságnak meghatározó szerepe van abban, hogy mennyire jó érzés a hajunkon végigsimítani. Az új Nivea Hydro Care termékcsalád aloe verával és vízililiommal pótolja a haj természetes nedvességszintjét. Ezek a kondicionáló termékek annyira finomak, hogy a felnőttek mellett akár az iskolás gyerekek is használhatják őket. A formula egyszerre hatékony és kíméletes. A hidratáló hatásáról jól ismert aloe vera úgy látja el nedvességgel a hajat, hogy közben nem nehezíti el azt. A folyékony keratin pedig kisimítja és ápolja a hajat, segít helyreállítani és selymessé varázsolni azt. A sampon vízililiom-kivonattal üde, friss illatot is kölcsönöz a frizurának.

A Nivea Hydro Care termékek:

  • Nivea Hydro Care sampon: könnyű, áttetsző formulája gyengéden tisztítja a hajat, miközben intenzíven hidratálja is (250 ml, 879 Ft)
  • Nivea Hydro Care balzsam: ápolttá és selymessé varázsolja a hajat anélkül, hogy elnehezítené, és segít a gubancok kialakulásának megelőzésében is (200 ml, 879 Ft)

NIVEA_Volume_Sensation.jpg

A hidratáltság és selymesség mellett a másik legfontosabb dolog, amire gyakran vágynak a nők a hajukkal kapcsolatban, az a dús hatás. Az új Nivea Volume Sensation termékcsalád tagjait folyékony keratinnal és bambusz kivonattal látták el, melyek dús és tartós hajat eredményeznek. Az összetevők olyan réteggel vonják be a hajszálakat, amelyek távolságot teremtenek közöttük, megemelik őket és így dúsabbnak láttatják a frizurát. A speciális keratin védelemmel ellátott Nivea hajformázási termékek pedig optimálisan védik a hajat a külső hatásoktól. A Nivea Volume Sensation termékcsaládba tartozó termékek kiegészítik egymás hatását.

A Nivea Volume Sensation  termékcsalád tagjai:

  • Nivea Volume Sensation Sampon: dús hatást ad a hajnak, miközben hatékonyan tisztítja, erősíti és ápolja, anélkül, hogy elnehezítené - a könnyű és átlátszó formula nem tartalmaz szilikont (250 ml, 879 Ft; 400ml 1.299 Ft)
  • Nivea Volume Sensation Hajbalzsam: a legvékonyabb hajat is ápolja anélkül, hogy elnehezítené, helyreállítja a haj állapotát, könnyen fésülhetővé és formázhatóvá teszi (200 ml, 879 Ft)
  • Nivea Volume Sensation Dúsító Hajhab: polimer hálót von a hajszálak közé, ezáltal teltté varázsolja a frizurát, a hab nemcsak a hajszárító forró levegőjétől védi meg a hajat, hanem a melegre aktiválódó B5 és B3 pro-vitaminokkal belülről is ápolja azt (150 ml, 1.039 Ft)
  • Nivea Volume Sensation Dúsító Hajlakk: hosszantartó dús hatást biztosít és egy leheletnyi fényt kölcsönöz a hajnak, fenntartja a haj rugalmasságát anélkül, hogy ragacsossá válna (250 ml, 1.039 Ft)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása