Smink & Makeup

A Catrice szeptemberi kollekciója: Cucuba limitált kiadás

2012. szeptember 21. spacegirl

A Catrice szeptemberi limitált kollekcióját Havanna karibi hangulata, az ötvenes évek pasztell Chevrolet-i és Cadillac-jei, az éttermekből és bárokból áradó pezsdítő salsa ihlette. A Cucuba kollekció a kubai életérzést árasztja meleg barna, bronz, mustársárga, ragyogó korál és lágy mentazöld árnyalataival. A festékek selymes textúrája, fémesen csillogó lágy formulái meghosszabbítják nekünk a nyarat és remekül mutatnak a lebarnult bőrön.

A Catrice Cucuba kollekció elemei:

Könnyű (por állagú) szemhéjpúder: Ez az erősen pigmentált könnyű szemhéjpúder intenzív árnyalatot ad és fémes csillogásával ragyogóvá varázsolja a szemet. A meleg sárga, a barna és bronz árnyalat, a mentazöld és a korall Kuba színpompáját idézi. C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum és C05 Take It Mint árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ára 949 Ft.

Catr_Cucuba_looseES_opened.jpg

Folyékony csillámló szemhéjtus: A folyékony szemhéjtus finom ecsetjének köszönhetően precízen felvihető és rendkívül tartós. A ragyogó menta árnyalat halványkékbe megy át, a sötétbarna pedig finom aranyszemcséktől ragyog. C01 Take It Mint és C02 Reggaeton árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ára 949 Ft.

Catr_Cucuba_LiquidShimmerEyeliner.jpg

Ragyogó ajakrúzs: Az átlátszó, zselés állagú erősen pigmentált ajakrúzs tiszta, csillogó és intenzív árnyalatot biztosít. Speciális textúrája kellemesen könnyed és lágy érzést nyújt az ajkakon. C01 Salsa Cubana és C02 Be All Smiles árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztó ára 1.249 Ft.

Catr_Cucuba_SoftLipColour.jpg

Bronzosító púder: Ez a bronzosító púder napbarnított árnyalatot ad az arcnak és matt textúrája finoman kiemeli az arc kontúrjait. C01 brown árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztó ára 1.399 Ft.

Catr_Cucuba_BronzingPowder.jpg

Ultimate körömlakk: Ezek a lakkok szintén a nyárutó színeiben érkeztek, a meleg barna árnyalatai, a ragyogó sárga, a sugárzó korall és a lágy mentazöld, tartós textúrával, kiváló fedésével. Az új, extra széles ecset egyetlen húzással tökéletes színfelvitelt ígér. C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum és C05 Take It Mint árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ára 799 Ft.

Catr_Cucuba_lakk.jpg

A Catrice Cucuba limitált trendkiadás 2012. szeptembertől kapható a termékeket forgalmazó Müller drogériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása