Smink & Makeup

Armani újdonságok: Luminessence szérum és bb krém

2012. szeptember 24. spacegirl

BEAUTE_LUMINESSENCE_crop_def.jpg

A Giorgio Armani többek között a Luminessence-szel, azaz a "fény esszenciájával" készült az őszre. Ezek az első "korrektoraik" az arcbőr ragyogásának helyreállításáért, felvéve a harcot a pigmentfoltok, ráncok és tág pórusok ellen. Az ún. Bright Regen technológia négyes hatást ígér: az Actyl C segítségével optimaliálja a bőrtónust, csökkenti a pigmentfoltokat, Proxylannal felveszi a harcot az öregedés ellen, feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncokat, jázmin kivonattal ragyogást ad, és a gyümölcssavaknak köszönhetően pedig tökéletes, bársonyos arcbőrt varázsol.

Az arcbőr ragyogását fokozó koncentrátum helyreállíthatja a bőr tündöklését, a bőrfelszínen lévő bőrhibákkal, tökéletlenségekkel - pigmentfoltok, ráncok és pórusok - felveszi a harcot. A ragyogáson túl vibrálóan fiatalos arcbőrt ígér. Ára: 33.900 Ft.

A ragyogásfokozó bb krém egy univerzális, greige színű árnyalatban érkezett a természetes és gyönyörű arcbőrért. Ez az 50-es (!) fényvédelemmel ellátott bőrápoló/hidratáló alapozó 8 fő területen segít felfedni az arc fiatalságának ragyogását: hidratáltság, frissesség, simaság, egyenletesség, áttetszőség, rózsás ragyogás, rugalmasság, magasfokú védelem. Ez a bb krém azt ígéri, hogy bársonyos finomságának köszönhetően könnyen beleolvad a bőrbe, így segítve elő annak ragyogását. Ára: 18.900 Ft.

Az Luminessence szérum és bb krém 2012. szeptemberétől kapható a Mammut II.-ben található Douglas parfümériában, a Giorgio Armani Cosmetics standon.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása