Smink & Makeup

Újdonságok a Niveától: Hidratáló Ránctalanító arckrémcsalád

2012. szeptember 28. spacegirl

A Nivea ránctalanító-fronton is erősített az őszre. Az új Hidratáló Ránctalanító arckrémcsalád intenzíven hidratálja a bőrt, és azt ígéri, hogy segít csökkenteni a ráncok kialakulásának esélyét. Az eredmény üde, rugalmas és élettel teli bőr.

NVS_BP_DayCare_Double_K1.png

A szőlőmaggal és antioxidánsokkal ellátott, gyorsan felszívódó arckrém a bőr mélyére hatol és felveszi a harcot a ráncok kialakulásával szemben. Az E-vitamin és az UV szűrők pedig a napsugárzás okozta ráncok kialakulása ellen védenek. A szőlőmagolaj kivonat ránctalanító hatású, láthatóan feszesen tartja a bőrt. A könnyű olaj gyorsan felszívódik és megőrzi a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát. Az antioxidánsokban gazdag arckrém segít megakadályozni a szabadgyökök bőrsejt károsító hatását, és ezzel segít megvédi a bőrt a ráncok fokozott kialakulásától. A szőlőmagolaj a bőrsejteken belül serkenti az elasztin és hylauronsav termelődését, amelyek javítják a bőr rugalmasságát.

A termékcsalád tagjai:

Nivea Hidratáló Ránctalanító Nappali Krém: Szőlőmagolajban és E vitaminban gazdag, gyorsan felszívódó arckrém hosszantartó hidratálást biztosít a bőrnek. A mély hidratálás csökkenti a ráncokat és gyönyörűen simává varázsolja a bőrt. Az UV szűrők hatékony védelmet biztosítanak a nap káros sugarai ellen.
Ajánlott fogyasztói ár: 2.299 Ft (50 ml).

Nivea Hidratáló Ránctalanító Éjszakai Krém: A szőlőmagolaj és panthenol elősegíti a bőr regenerációját az éjszaka folyamán. Intenzíven hidratálja a bőrt és felveszi a harcot a finom ráncok ellen.
Ajánlott fogyasztói ár: 2.299 Ft (50 ml).

Nivea Hidratáló Ránctalanító szemkörnyékápoló: A szőlőmagolajjal és E-vitaminnal gazdagított mélyen hidratáló szemkörnyékápoló segít megvédi az érzékeny szemkörnyéket a ráncok fokozott kialakulásától. A könnyű krém gyorsan felszívódik és lágyítja a szem környékén lévő finom ráncokat.
Ajánlott fogyasztói ár: 2.149 Ft (15 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása