Smink & Makeup

Szempillanövesztés - kíváncsiak vagyunk az eredményre!

2012. október 04. Katushka

Szokták volt mondani, hogy ha szemöldököt szeretnénk növeszteni, akkor javallott esténként ricinus olajjal kenegetni azt. DE! ha a szempillánkat akarjuk növeszteni, dúsítani, akkor az már szerintem nem olyan jó megoldás.

Candice_8232_DynLasGroMas_200_F_2.jpg

Korábban már volt a MAC-nek is szempillanövesztő széruma, amit megvallok, nem próbáltam. Most viszont az IsaDora kijött valami hasonlóval, aminek lehet még kicsit jobban is hiszek, mert éjjeli és nappali terméket kínálnak nekünk erre célra. 

A neve is egészen frappáns: Dynamic Lash Growth Mascara & Growth Serum.

Tehát ahogy az előbb is írtam két szempillaspirálból áll a kezelés. Az éjjelre használandó szérum úgy használandó, hogy a nappali szempillaspiráltól alaposan megtisztított pillákra felvisszük, ahogy egy sima szempillaspirált is. Ez az éjszaka folyamán kifejti jótékony hatását. Ennek az anyagnak nincs színe és zavaró illata sem, úgyhogy zavartalanul tudjuk éjjel is növeszteni a pilláinkat.

DynLasGroSer_open_2.jpg

Ára: 4 990 forint

Hogy tuti legyen a hatás  érdemes a nappalra való spirált is használni, melyben hasonló jótékony anyagok találhatóak meg, csak ez már fekete, ezáltal tökéletesen funkcionál szempillaspirálként is, tehát ez egyből 2 in 1.

DynLasGroMas_open copy_2.jpg

Ára: 4 990 forint

A Dynamic Lash szempillanövelő spirál és szérum természetes hatóanyagokkal és peptidtartalmának köszönhetően a szempillák hosszúságát 20%-al növeli meg, 30 napos használat után.

DynLasGroMas_open copy_3.jpg

Természetesen klinikailag tesztelt és illatanyagmentes !

Mint minden IsaDora terméket, így ezeket is a Douglas polcain keressétek!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása