Smink & Makeup

Sötét, ezüstösen csillogó party smink tippek

2012. október 05. Katushka

Így közeledve a hétvége felé, most jöjjön egy szuperdögös cicás party smink. És hogy mitől olyan dögös? Például azért meg sötét, trendi és csillog villog :)

Most is egy őszi sminkpalettát hívtunk táncba, az IsaDora Paradox négyes szemhéjpúder palettáját.

Isadora_Paradox_EyeShaQua_Makeup_9.jpg

Először is, mint nulladik lépés, vigyünk fel szemhéjbázis a szemhéjunkra, hogy tartósak és intenzívek legyenek a színek. ezt követően vigyünk fel az "A" színből a szemhéj felső felére. Ez egy egészen világos, enyhe fénnyel rendelkező szürkés szín.

Isadora_Paradox_EyeShaQua_Makeup_4.jpg

A "B" színt vigyük fel a szemhéj mozgó részére, úgy hogy a mélyítővonalon picit túllóghatunk. Ettől lesz majd füstös a sminkünk. Fontos hogy a színeket egymással nagyon alaposan eldolgozzuk! Ugyan ezt a színt vigyük fel egy ceruza ecsettel az alsó szempillatőhöz is. Ez a közép kékes-ezüstös szín többek között azért is izgalmas, mert amellett, hogy apró csillámok vannak benne, nagyon szép fénye van.

Isadora_Paradox_EyeShaQua_Makeup_5.jpgA cicás formát alakítsuk ki a "C" színnel, ami egy sötét szürke, csillámos szemhéjfesték. Ez a külső szemzugba használjuk és fokozottan ügyeljünk, hogy a két szem egyforma legyen! Ebben az esetben is nagyon alaposan dolgozzuk össze a színeket, hogy átmenetesek legyenek azok.

Isadora_Paradox_EyeShaQua_Makeup_6.jpgHa megvan a forma kialakítás, akkor a "D" színnel, ami egy matt, sötét, kékes lila szín, erősítsük meg a színt. Ezzel a lépéssel nagyon szép mélységet adhatunk a szemnek. Ebből már tehetünk egy keveset az alsó szempilla vonalába, nagyjából a külső 1/3-ra, de csak nagyon vékonyan és az is alaposan eldolgozva.

Isadora_Paradox_EyeShaQua_Makeup_7.jpg
Ezzel a szem sminkje szinte teljesen kész is van. Ahhoz hogy igazán drámai legyen a smink, használjunk fekete szemceruzát. Ezt vékonyan vigyük fel a felső szempillavonalában, illetve az alsó vízvonalra. Ezután ezt satírozzuk el, hogy még füstösebb legyen az összhatás. 

Isadora_Paradox_EyeShaQua_Makeup_9_1.jpg

Isadora_Paradox_EyeShaQua_Makeup_8.jpgNyilván ezek után elengedhetetlen még a szempilla sűrű spirálozása. Ezt több rétegben tegyük meg, hogy szuper csábító legyen a pillantásunk. 

Próbáljátok ki és küldjetek róla képet, ha kíváncsiak vagytok a véleményünkre!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása