Smink & Makeup

Erre is vártunk már páran! Bobbi Brown BB krém

2012. október 11. Katushka

Folyamatosan számolunk be az BB krém hadsereg folyamatos bővüléséről. Most egy újabb super hero-val bővült a csapat, név szerint a BBBB krémmel :) azaz Bobbi Brown BB krémmel.

BBCream_drip_INTNL_FH12_RGB_2.jpg

Mit érdemes róla tudni? Leginkább azt hogy ő is hasonló képen se nem alapozó se nem hidratáló, se nem öregedésgátló, se nem napvédő. Leginkább minden az egyben. Nagyon szépen egységesíti a bőr tónusát, az apró bőrpírokat szépen elfedi, minimalizálja a pórusokat. Természetes hatást kölcsönöz a bőrnek, amellett hogy hidratálja azt. 35-ös faktorszámú napvédőt tartalmaz, de erről többet nem is írok, annyira egyértelmű ez már szintem minden alapozónál és "alapozónál".

De mit is rejt magában ez a BBBB krém?

  • Scutellaria kivonat segít a bőrpír és a sötétebb foltokat enyhítésében. De mi ez a scutellaria? Rákerestem! :)

Scutellaria:Csukóka (Scutellaria lateriflora) herba: Az észak-amerikai indiánok fontos gyógyító-és varázsnövénye volt. Elsősorban gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, immunerősítő, tonikus, és idegességet megszüntető hatásáért becsülték sokra - Forrás: Gomoa

  • Argireline ® egy természetes peptid, mely segíti a természetes kollagéntermelést, ezáltal a ráncok csökkennek és csökkenti a jövőbeli öregedés jeleit. Ezekre is rákerestem :)

Argireline: (acetyl hexapeptid-3) egy egyedülálló peptid, 6 aminosavból álló lánc, ami egyrészt mérsékli a meglévő ráncok mélységét, másrészt bizonyítottan hatásos azok kialakulása ellen. Az Argireline egy nem mérgező, biztonságosabb és gyengédebb alternatívája a botulinum toxinnak, ugyanarra a ráncképződési mechanizmusra hat, csak teljesen más módon. - bambuszvirag.net

  • Koffein és szacharóz segít megelőzni bőrpírral  járó irritációt.
  • E vitamin és a rízskorpa kivonat segít a szabad gyökök kialakulásában
  • Nátrium hialuronát megtartja a bőr nedvességét

Ha már ennyi minden jóság van benne, nagyon nem lehet mellényúlni vele!

5 árnyalatban kapható, tehát mindenki megtalálhatja a saját bőrszínéhez passzoló BB krémet.

Felvitelét tekintve használjunk szintetikus alapozó ecsetet, mert azzal lehet a legszebben és  a legalaposabban eldolgozni az "alapozót" a bőrbe.

Októbertől megvásárolható minden Bobbi Brown termékeket forgalmazó parfümériában.

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása