Smink & Makeup

Karácsonyi csomagok: Eucerin

2012. október 13. spacegirl

A karácsonyi készülődést nem lehet elég korán elkezdeni. Ennek jegyében az Eucerin már most különleges limitált szériás ajándékcsomagokkal jelentkezett. A jól ismert, népszerű termékek díszdobozban, kedvező áron, illetve ajándékokkal csomagolva érhetők el. Én nagyon szeretem ezt a márkát, úgyhogy igencsak tudnék örülni, ha valaki meglepne például a tusfürdős csomaggal!

eucerin_karacsony.jpg

Eucerin DermoPurifyer Hidratáló arcápoló és Fedő stift ajándékcsomagban
Ajánlott fogyasztói ár: 4.875 Ft
A problémás, zsíros és pattanásokra hajlamos arcbőr megfelelő ápolást igényel. Az Eucerin DermoPurifyer termékcsalád tagjai kíméletesen, mégis hatékonyan ápolják a problémás bőrt. A DermoPurifyer Hidratáló arcápoló könnyű hidratálást biztosít és aktív hatóanyag összetételének köszönhetően segít a pattanások, mitesszerek csökkentésében, szárító hatás nélkül. Az ajándékcsomagban a DermoPurifyer Fedő stift termék, mely segít az apróbb bőrhibák elfedésében, most féláron kapható.

Eucerin pH5 Olajtusfürdő 200 ml és pH5 Intenzív krém ajándékcsomagban 
Ajánlott fogyasztói ár: 4.650 Ft
A pH5 termékek hatékony védelmet jelentenek bőrünk számára, ami télen a hideg, esős, szeles időben kifejezetten fontos. A pH5 Olajtusfürdő nem csupán kellemes érzést nyújt, hanem kíméletesen tisztítja a bőrt és pótolja a mosakodás során elvesztett zsírokat. A pH5 Intenzív krém a bőr ápolására, védelmére szolgál, elsősorban az arcon és a kezeken, de a test bármely területén alkalmazható. Az ajándékcsomagban a 200 ml-es Olajtusfürdő most féláron kapható.

Eucerin_anti_aging.jpg

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 
Ajánlott fogyasztói ár: 9.955 Ft
A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő arckrémek fő hatóanyagai a hialuronsav és a szaponin, melyek segítenek a homlok, a száj és az orr környéki ráncok hatékony csökkentésében. A nappali arckrém száraz bőrre és az éjszakai arckrém most exkluzív díszdobozban, több mint 4.500 forint kedvezménnyel kapható!

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncefltöltő nappali arckrém száraz bőrre + ajándék 2 ampulla Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő Szérum
Ajánlott fogyasztói ár: 7.115 Ft
Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém + ajándék 2 ampulla Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő Szérum
Ajánlott fogyasztói ár: 7.415 Ft
A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő Szérum fokozza a Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő arckrémek hatását. A könnyű állagú és gyorsan beszívódó szérum összetevői a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki ráncfeltöltő hatásukat, ezáltal a ránctalanító arcápolás még hatékonyabb lesz. Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém vagy éjszakai arckrém vásárlása esetén most 2 ampulla Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő Szérumot ad ajándékba az Eucerin!

A csomagokat a márkát árusító patikákban keressétek!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása