Smink & Makeup

Egy kis glam rock az Estee Lauder-től

2012. október 20. Katushka

Az Estee Lauder előző kollekciója, a Vivid Shine se volt semmi, de ez most nagyon vad lett. Igazán nőcis, igazán rockos és szuper dögös. A különböző kultúrák, stílusok és textúrák ihlette 2012-es őszi Estée Lauder Pure Color kollekció, a limitált Violet Underground a fényűző elegancia és az utcai divat tökéletes fúziója.

Violet_Underground_Model_shot_expires_Dec_2012_2.jpgAz Estée Lauder drágakövek színeit idéző palettája az underground stílus és a fényűző luxus találkozásának drámaiságát varázsolja az ajkakra és a szemekre. A konyak és a bordói bor színe neon rózsaszínnel és vörössel találkozik az érzéki palettán. A Pure Color Violet Underground magas fényű, intenzív pigmentek és matt árnyalatok kontrasztjával nyújt drámai hatást, a pigmentek és a lágyan fénylő, selymes bőr együttesen modern, mégis drámaian fényűző sminket eredményeznek. 

Violent_Underground_on_white_Expires_June_2014_Global_Ex_Asia_2.jpg

Az ÚJ Pure Color Five Color EyeShadow Palette Violet Underground mély ibolya lila, skarlátvörös, fukszia, és halványrózsaszín árnyalata a központi matt fekete szín köré csoportosul az 5 színből álló kompakt palettáján. A formula minden eddigit felülmúl - egy innovatív “tribrid” technológiának köszönhetően kétféle felhasználási lehetőséget kínál: nedves felvitellel élénk, krómhatású színt, száraz felvitellel lágyan csillámló színt eredményez. Az intenzív színhatás mellé az exkluzív True Vision technológia™ biztosít metálfényt, mely számos merész smink elkészítését teszi lehetővé. 

esteelauder_violetundergroundpalette001.jpgÁra: 14 500 forint

A Punker Black színű Pure Color Quick-Thick EyeLiner drámai hatású fekete tintával emeli ki a szemet. A könnyen használható tus filctollszerű hegye egyenletesen oszlatja el a bőrön pigmenteket. A precíz felvitelnek hála egyetlen vonással punk rock sminket varázsolhat a kifinomultan elegáns sminkből.

EL_PC_Quick_Thick_EyeLiner_2.jpg

A Pure Color Velvet Lipstick ÚJ Black Cassis és Violet Crush színe matt hatású mélyvörösbe és ibolyaszínbe öltöztetik az ajkakat. A bőrt nem szárító, rendkívül krémes rúzs magas pigment tartalommal biztosít drámai színhatást.

Violent_Underground_on_white_Expires_June_2014_Global_Ex_Asia_rouge_all.jpgÁra: 8 500 forint

A Pure Color Gloss ÚJ Chaotic Currant és Rebellious Violet színe kristályszerű, többdimenziós hatást biztosít. A sötét szilvaszín és az ibolya árnyalat élénk, intenzív színt visz az ajkakra, és a fényt kristályszerűen szórva biztosít rendkívüli hatást.

Violent_Underground_on_white_Expires_June_2014_Global_Ex_Asia_lipgalss_all.jpgÁra: 7 700 forint

Az élénk, krómosan csillogó szemekkel és a sötétre festett, bársonyos ajkakkal tökéletesen harmonizálnak a Pure Color Nail Lacquer ÚJ Black Iris színével festett körmök. A punk-rock és a fényűző elegancia találkozása által ihletett szín avantgárd ibolya árnyalattal újítja meg a feketét és gondoskodik arról, hogy a glam rock összhatás tökéletes legyen.  

Violent_Underground_on_white_Expires_June_2014_Global_Ex_Asia_nail.jpg

Ára: 6 100 forint

Szerintem csodaszépek, főleg a paletta! Nektek hogy tetszik?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása