Smink & Makeup

Mi lenne ha tiszta lappal indulhatnának a pasik?

2012. október 21. Katushka

Fényvédő nélkül töltött napok, apró vágások és hegek, egy-egy pattanás vagy benőtt szőrszál - mind nyomot hagynak a bőrön. Apránként elszíneződések jelennek meg, mert a bőr nem felejt. Ma már azonban van mód arra, hogy mégis tiszta lappal induljunk!  A Clinique erre fejlesztette ki az új Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector- t.

Global hires_2.jpg

A kifejezetten férfiak számára kifejlesztett szérum alapja a díjnyertes Even Better Clinical-ben is alkalmazott innovatív technológia és a borotválkozás által irritált bőrt nyugtató és erősítő hatóanyagok. 8 hetes, naponta kétszeri használatát követően a tesztelt férfiak 84%-a számolt be a sötét foltok látható enyhüléséről és 89%-a a bőrszín egyenletesebbé válásáról. A Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector jelentősen csökkenti a benőtt szőrszálak számát és láthatóan kezeli az elszíneződéseket, melyek a melanociták túltermelődése által kiváltott gyulladásos reakció hatására alakultak ki. A gyulladás okozta hiperpigmentáció pattanás nyomok, borotválkozás által kiváltott irritáció és a benőtt szőrszálak után maradt sötét foltok formájában jelentkezhet.  

Erősíti a bőr kényes nedvességmegőrző rétegét

  • A hyaluron sav azonnal és hosszútávon hidratálja a bőrt, nedvességet vonz a bőr felsőbb rétegeibe.
  • Az olyan hatóanyagok, mint a koleszterin, a Squalane, az árpa kivonat, és a búzacsíra kivonat segítik a bőr belső nedvesség-egyensúlyának megőrzését, miközben regenerálják a felső bőrrétegek nedvességmegőrző képességét.
  • Az uborka kivonat regenerálja a bőr napi borotválkozás által károsított nedvességmegőrző rétegét.

Nyugtatja a bőrt és meggátolja a további károsodást

  • Az anti-irritáns hatóanyagok, többek közt koffein, Glycyrrhetinic sav, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl észter és tárnics kivonat keveréke hűsíti és nyugtatja a borotválkozás által irritált bőrt, és enyhíti a bőrt naponta érő irritánsok hatásait.
  • Két hatékony antioxidáns, a Magnolia Officinalis kérgének kivonata és az Oryza Sariva (rizs) korpa kivonat segíti megakadályozni az újabb sötét foltok, korfoltok, napsugarak okozta foltok, és a további hiperpigmentáció kialakulását.
  • A Citrus Grandis héjának kivonata azonnal észlelhetően tisztábbá, ragyogóbbá, és halványabbá teszi a bőrt.

Minden bőrtípus és bőrszín számára megfelelő. Naponta kétszer kell használni a 3 lépéses bőrápoló rendszer termékeit követően, vagy borotválkozás után. Egyenletesen kell eloszlatni az arcbőr egészén, kerülve a szem környékét. Reggel a Dark Spot Corrector után kell felvinni a bőrre M Protect SPF 21-et. 

Olajmentes. Nem okoz aknét. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Szemészetileg vizsgált. Allergiateszttel vizsgált. 100% illatanyagmentes.

Ajánlott fogyasztói ára: 13 900 forint

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása