Smink & Makeup

Szeretjük megenni és magunkra kenni is! Mi az?

2012. október 22. Katushka

A kaviár az egyik kedvenc ételem. De nem csak megenni szeretem, hanem az arcomra is kenni. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy megveszem a boltba a ki süveges kaviárt, aztán szépen felaplikálom az arcomra :) Ennek is megvan a megfelelő módja.

Régóta tudjuk, hogy a kaviár a luxus egyik jelképe, viszont nagyon kevesen tudják, hogy ez mennyire jót tesz a bőrnek. A kaviár könnyedén felszívódik a bőrbe, ezáltal meggyorsítják a sejtek anyagcseréjét, regenerálja és feszesíti a bőrt. Aminosavakban, telített zsírsavakban és vitaminokban gazdag. 

1215_KAWIOR_1.jpgTöbb cégnek is van kaviáros arckréme, de most az Avon is összeállított egy három termékből álló családot, a Planet Spa fekete-kaviár családot. 

Luxus regeneráló szemkörnyékápoló gél

A szemkörnyélápoló hidratálja a szemkörnyék érzékeny bőrét és növeli a rugalmasságát. A krémet gyengéden ütögessük az alsó és a felső szemhéj bőrébe és a szem környékére. Érdemes reggel és este is használni a hatás fokozása érdekében. 

Ára:1 670 forint

Luxus regeneráló lehúzható arcmaszk

Felfrissíti és energizálja a bőrt és javítja a textúráját.Vékony rétegben kell felvinni a megtisztított, száraz arcbőrre, a szemkörnyék és a hajvonalát kihagyva. Várjuk meg míg megszárad, kb 20 perc, majd húzzuk le. Hetente elegendő 1-2 alkalommal használni.

Ára:1 670 forint

Luxus regeneráló hidratáló arcra

Ez a termék segít csökkenteni a ráncok láthatóságát, élettel telibbnek és fiatalosabbnak mutatja a bőrt. Naponta egyszer kell használni, esténként. Egy kisebb mennyiséget oszlass el a homlokodon, arcodon, ráncosabb területeken és az állon. Felfelé és kifelé irányuló paskoló mozdulatokkal simítsd el a krémet.

Ára: 2 180 forint

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása