Smink & Makeup

Karácsonyi kollekció Giorgio Armanitól: White Night

2012. október 27. spacegirl

beaute_patricia.png

"Ezen a télen gondolkozzunk tisztán, fehéren. A tökéletes ünnepi smink elengedhetetlen kiegészítője a fehér púder platina szemcsékkel, amelyet akár viselhetünk önmagában, az arckontúr hangsúlyozására vagy a szemhéjpúder tökéletesítésére. A gyönyörű kompakt minden tekintetben hibátlan megjelenést és ragyogás kölcsönöz és bármely smink könnyedén elegánssá és ragyogóvá varázsolható. Imádom használni a szürke füstös szemeken, mert így a tekintet bujává és kissé retro hangulatúvá válik vagy akár a nude színű szemhéjpúderen, mert így szinte felöltöztethetjük a “meztelen” színeket."

- Linda Cantello, a Giorgio Armani Cosmetics nemzetközi sminkmestere

Az Armani karácsonyi kollekcióját, a White Nightot a fagyos téli éjszakák fényei ihlették. A White Night kollekció a textúrák, fény és szín kontrasztjával újraértelmezi a klasszikus Giorgio Armani színpalettát. A kollekció darabjai eleganciát és luxust árasztanak, ahogyan azt az Armani sminktermékeitől már megszokhattuk.

gac_xmas_palettak.jpg

A két új, limitált kiadású paletta szemhéjpúdereket, highlightert, illetve szájfényt (lipwax) tartalmaz. Mindkettő fekete lakkozott "ékszerdoboz" klasszikus színeket rejt, a Moonlight Beige paletta bézs és barna árnyalatokat tartalmaz a természetes elegancia jegyében, míg a Moonlight White szürke árnyalatokat és az ajkakra vöröset rejt a kifinomult téli elegancia megtestesítéseként. A paletták ára 21.500 Ft lesz.

Poudre_BLANC.jpg

A White Night kollekció része a limitált kiadású, ún. Micro-Fil technológiával tökéletesített porpúder is, amely egy univerzális, holdfény pink árnyalatban érkezett. Az extra könnyű textúrájú, áttetsző púder azt ígéri, hogy szinte beleolvad a bőrbe, így tökéletesítve azt. Az arcon, vállakon vagy a dekoltázson egyaránt alkalmazható. A porpúder ára 13.500 Ft lesz.

A White Night kollekció 2012. novemberétől kapható a Mammut II-ben található Douglas parfümériában, a Giorgio Armani Cosmetics standon.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása