Smink & Makeup

Így turbózd fel a szemöldököd és a szempillád

2012. november 03. Katushka

Korábban már adtunk tanácsokat, hogy miként lehetne növelni a szempillák hosszát és a szemöldököt is. Most jöjjön egy újabb tipp. Nagyon sok esetben fordul elő, hogy ha párszor kiszedünk mondjuk egy szemöldökszálat, akkor az később már nem nő ki, vagy nagyon gyenge lesz utána. Nemrég kifejlesztettek egy olyan szérumot, ami a "nyugvó" hajhagymákat új élettel tölti meg és nem csak hogy kinő utána az a szál, de még erős is lesz. 

extreme_amplif_eye_szerum.jpgAz AMPLIF•eye™ szempillaszérum nem tartalmaz hormont és mentes mindenféle gyógyszerhatóanyagtól. A gél formula színezékmentes és rendkívül bőrbarát, nem okoz semmilyen égető, viszkető érzést.

A használata nagyon egyszerű. Használat előtt alaposan meg kell tisztítani a szempillákat és a szemöldököt, majd a kupakban található kis ecset segítségével fel kell vinni egy kis mennyiséget a felső, illetve az alsó szempillasorra (hasonlóan a szemtus használatához). Szemöldöknél pedig végig kell húzni az ecsetet a szemöldökön. Ha szükséges az ecsetet mártsd be többször is a szérumba. A tökéletes eredmény érdekében használd naponta kétszer, reggel és este. Használat után alaposan vissza kell tekerni a kupakot.

Hogyan hat?
Az AMPLIF•eye™  szempilla- és szemöldökszérum speciális összetételű peptid-, vitamin- és növényi hatóanyag kombináció. Egy megfelelő oldat alkalmazásával lehetővé válik, hogy ezek a hatóanyagok közvetlenül a szempillák szőrtüszőibe jussanak be, ezáltal megerősítik a vékony, rövid és megritkult pilla és szemöldök hajhagymáit. Így még több egészséges szempilla tud kinőni, mert a természetes szőrnövekedés olyan stimulációt kap, amitől gyorsabban és erősebben nő a szempilla és a szemöldök.
 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása