Smink & Makeup

Bérelj körömlakkot!

2012. november 18. spacegirl

lacquerous.png

Volt már olyan körömlakkod, amit ténylegesen el is használtál? Szinte minden alkalommal ugyanaz történik: meglátunk egy gyönyörű, ellenállhatatlan színt, megvesszük a lakkot, néhányszor használjuk, azután szépen végignézzük ahogyan beszárad. Közben meg persze még isten tudja mennyi másik musthave darabot szerzünk be, "most utoljára". Na erre a súlyos, elsővilágbeli problémára rukkolt elő megoldással a Lacquerous.

Konkrétan körömlakkokat lehet bérelni előfizetéses rendszerben. Úgy működik, hogy a tagok befizetik a 18 dolláros havidíjat, amiért cserébe három dizájner lakkot kapnak 30 napra, legfeljebb három alkalommal való használatra. (Utóbbit állítólag a mennyiség alapján ellenőrzik.) Ha letelt az idő, vissza kell küldeni a lakkokat, majd újabbakat kaphatnak kipróbálásra. Jelenleg kilenc márka érhető el: Tom Ford, Deborah Lippmann, NARS, Butter London, OPI, Chanel, MAC, Dior és Dolce & Gabbana, több mint 70 színnel és egyre bővülő választékkal. A tagok listát állítanak össze arról, amit ki szeretnének próbálni, így juthatnak hozzá a lakkokhoz, amikor sorra kerülnek.

Az árazásról annyit, hogy a havidíj kb. feleannyi, mint egy dizájner lakk, ami jó eséllyel ugyanennyi használat után csak tönkremenne a gyűjteményben. Ami a higiénikusságot illeti, állítólag a baktériumok nem tudnak a lakkokban tenyészni, így nem veszélyes a dolog.

Hogy tetszik nektek az ötlet, kipróbálnátok egy ilyen szolgáltatást?


via Refinery29

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása