Smink & Makeup

Teszt - AVON Luxe rúzs és szájfény

2012. november 21. Katushka

Az AVON LUXE kollekciója több elemből áll: szemhéjpúder paletta, szempillaspirál, rúzs, szájfény, alapozó. A szemhéjpúder palettáról már korábban készítettem tesztet. Most a rúzsról és a szájfényről olvashattok bővebben.

AVON LUXE Red Haute rúzs

Avon_luxe_red_haute_rúzs_1.JPG

Ez a rúzs is megkapta a LUXE kollekció jellegzetes arany fémes borítását. Emiatt is és a rúzs színe miatt azt kell mondjam, hogy ennek minden női táska alapdarabjának kell lennie. A kupak nagyon jól záródik, nem csúszik le róla. Ezt azért emelem ki mindig, vagyis azért írom le minden rúzsnál, hogy jól záródik vagy sem, mert sajnos már sok esetben előfordult velem, hogy lecsúszott egy-egy kupak és a rúzs nem csak hogy tönkrement, de szépen össze is kente a táskámat.

Nincs erős illata, viszont ami van, az nagyon kellemes. Nagyon tetszik, hogy szinte minden AVON rúzsba bele van nyomva vagy az AVON felirat, vagy ebben az esetben a LUXE felirat. Ettől még elegánsabb és szebb.

Ami a tartósságát illeti, közepesnek mondanám. Nagyjából 3-4 órát simán kibír. Kellemes, krémes állaga van és talán ennek is köszönhető, hogy egyáltalán nem szárítja ki a szájat.

Avon_luxe_red_haute_rúzs_2.JPGHa közelebbről megnézzük, akkor láthatjuk, hogy nagyon apró pirosas-pinkes-lilás csillámok csillognak a kékes tónusú vörös rúzsban. Ez felvitelkor szinte alig látszik, viszont az összhatást nagyon megdobja. Így nem csak egy átlagos vörös rúzst kapunk. Elég jól pigmentált, ezért elég egyszer átmenni az ajkakon vele.

Ár érték arányban ezt is megfelelőnek találom. Ára: 2 150 Forint

AVON LUXE Steamy Plum

Avon_Luxe_steamy_plum_1.JPGSzintén megkapta a maga arany LUXE csomagolást, de lévén, hogy szájfényről van szó, ezért a csomagolás nagy része áttetsző, így csak a kupak arany bevonatú. Ebben a vöröses-lilás szájfényben is megtalálhatóak azok a csillámdarabkák, amik a rúzsban. Itt talán egy kicsit feltűnőbb mennyiségben is.

Avon_Luxe_steamy_plum_2.JPGPigmentáltsága közepes, de egy szájfény nem is nagyon szokott ennél pigmentáltabb lenni. Ez azért már kevésbé tartós mint a rúzs. Az állaga kellemes, mert egyáltalán nem ragacsos. Az illata ennek is kellemes, de nem túl erős. Személy szerint nem is szeretem a túl illatos termékeket. Az aplikátora kényelmes felvitelt biztosít.

Ára: 2 150 forint

Avon_Luxe_steamy_plum_3.JPG(Red Haute rúzs; Steamy Plum szájfény)

És egy smink, ahol ez a rúzs szerintem tökéletes kiegészítőnek bizonyult.

DSC06195.JPG

Ti szoktatok hasonló élénk színeket használni?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása