Smink & Makeup

Catrice december: Big City Life

2012. november 24. spacegirl

A Catrice év végi limitált kollekcióját a nagyvárosi sikk, Párizs, San Francisco és Sanghai vibráló, izgalmas tündöklése inspirálta. A paletták hat szemhéjpúdert és kétféle árnyalatú pirosítót tartalmaznak, valamint egy duo applikátort. A stílusos dobozok egy fekete mini kajal szemceruzát is rejtenek. A limitált kiadást három, külön is megvásárolható Ultimate Nail Lacquers körömlakk egészíti ki, amelyek hosszantartó, magas fedőképességet, izgalmas színeket, és ragyogó fényt ígérnek. Az extra széles ecset biztosítja az egyenletes és gyors lakkozást.

Íme a paletták:

CATRICE Big City Life – Paris Kollekció

Catr_BigCitylife_Paris.jpg

A szerelem és a divat fővárosa által inspirált palettában egymással harmonizáló csipke-rózsaszín, natúr és szürkésbarna árnyalatú szemhéjpúderek rejtőznek, csillogó és matt textúrával. A barack és rózsaszín pirosítók friss megjelenést kölcsönöznek. Ajánlott fogyasztói ára: 2.479 Ft. A palettához illő Ultimate Nail Lacquer körömlakk finom rózsaszín árnyalata párizsias külsőt garantál a körmöknek. Ajánlott fogyasztói ára: 799 Ft.

CATRICE Big City Life – San Francisco Kollekció

Catr_BigCitylife_SanFrancisco.jpg

Kozmopolita és lélegzetelállítóan gyönyörű San Francisco egyesíti a nagyvárosi eleganciát az amerikai kényelemmel, így válik egyedülállóvá és kontrasztokkal telivé. Ezek az ellentmondások inspirálták ezt a palettát, amelyben a hűvös petrol rátalál a meleg természetes árnyalatokra a hat szemhéjpúder színeiben. A textúrája egyaránt matt, illetve finoman csillogó. A két arcpirosító intenzív barack és rózsafa színe frissé varázsolja az arcot. Ajánlott fogyasztói ára: 2.479 Ft. A divatos petrol színű Ultimate Nail Lacquer körömlakk igazi városias befejezést ad. Ajánlott fogyasztói ára: 799 Ft.

CATRICE Big City Life – Shanghai Kollekció

Catr_BigCitylife_Shanghai.jpg

Ez a paletta olyan, mint Sanghai: vibráló, titokzatos, szélsőségekkel teli. A hat szemhéjpúder halvány arany, barna és csaknem fekete árnyalatokban érkezett. A két barack színű arcpirosító teszi teljessé az összhatást. Ajánlott fogyasztói ára: 2.479 Ft. Az Ultimate Nail Lacquer körömlakk ennek az extravagáns stílusnak elegáns, arany befejezése. Ajánlott fogyasztói ára: 799 Ft.

A kollekció tökéletes kiegészítését adja a Lashes to Kill Ultra Black Volume Szempillaspirál és a Lashes to Kill Waterproof Volume Szempillaspirál. Az egyedülálló textúra fekete gyémánt púdere és pigmentjei, illetve a speciális dúsító kefe különlegesen dús, hosszú és tökéletesen ívelt szempillákat ígér. Ajánlott fogyasztói ára: 1.249 Ft.

A limitált trendkiadás elérhető decemberben és 2013. január elején az összes Müller üzletben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása