Smink & Makeup

Catrice december: spectaculART

2012. november 25. spacegirl

A Catrice év végi spectaculART limitált kiadásában Bombay találkozik Párizzsal, azaz az indiai fényűzés párosul a francia modernitással. Arany, ezüst, vörös és rózsaszínek dominálnak, miközben hosszú nyakláncok, díszes hajkiegészítők vagy művészi drágakövek - bindik - tökéletesen kiegészítik ezt az indiai stílust.  A Catrice spectaculART kollekciójában a fő hangsúly a szemeken van. A tiszta króm szemhéjpúder elegáns fém árnyalattal drámai stílust garantál, az intenzív rózsaszín és piros, lágyítva meleg ezüsttel és modern arannyal látványossá és művészivé varázsolja a külsőd.

catrice_art.jpg

A kollekció darabjai:

CATRICE spectaculART – Tiszta króm

A magasan pigmentált, izgalmas és intenzív szemhéjpúderek jelentik a csúcsát ennek a limitált kiadásnak. C01 So Precious, C02 Bombay Bauble, C03 Treasure It és C04 Artfully Lustrous árnyalatokban érhető el. Ajánlott fogyasztói ára: 1.249 Ft.

CATRICE spectaculART – Lenyűgöző Szempillák

A különálló, tincses műszempillákat háromféle hosszúságban rakhatod fel a saját pilláid közé a szempillaragasztó segítségével. Az eredmény: hosszabb, dúsabb, lenyűgözően eredeti szempillák. Ajánlott fogyasztói ára: 1.249 Ft.

CATRICE spectaculART – Szuperfinom Szemceruza

A szemkihúzó szupervékony filctoll applikátora professzionális külsőt kölcsönöz a szemceruzának - szuperfinom és tartós. Díszmintákat is rajzolhatsz vele. C01 Black Bindi árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 949 Ft.

CATRICE spectaculART– Highlighter Púder

A Highlighter púder selymes textúrája fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz, hogy kiemeljék az arcot és a dekoltázst. C01 Artfully Lustrous árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 1.399 Ft.

CATRICE spectaculART – Arcpirosító Mousse 

Az Arcpirosító Mousse finom rózsaszín árnyalatban, variálható fedéssel ad természetes ragyogást az arcnak. Innovatív textúrájának köszönhetően könnyen felvihető és eldolgozható. C01 Holi Hai árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 1.249 Ft.

CATRICE spectaculART – Csillogó rúzs

A csillogó rúzs átlátszó gél textúrája finom fényt ad az ajkaknak. Hialuronsav összetevői segítenek kisimítani a száj körüli apró ráncokat és az SPF 10 fényvédő védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az eredmény: puha, sima ajkak. C01 Artfully Lustrous, C02 Revel The Red és C03 Soulful árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 1.249 Ft.

CATRICE spectaculART – Ultimate Körömlakk

Az átlátszótól kezdve a rózsaszínen át egészen a vörösig terjed a színskála. Ragyogó és csillámló árnyalatok egyaránt találhatók a kollekcióban. Az extra széles ecset ideális a tökéletes lakkozáshoz. C01 Artfully Lustrous, C02 Holi Hai, C03 Revel The Red és C04 Soulful árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 799 Ft.

CATRICE spectaculART – Gold Leaf Fedőlakk

Az átlátszó Gold Leaf Fedőlakk arany csillámjai bármilyen lakkozást feldobnak. A lapos, extra széles ecset biztosítja a pontos felvitelt a szokásos körömlakk fölé. Ajánlott fogyasztói ára: 949 Ft.

Elérhető decemberben és januárban a Catrice termékeket forgalmazó Müller üzletekben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása