Smink & Makeup

Karácsonyi nyereményjáték a Douglas-szal - Első felvonás

2012. november 26. Katushka

Közeleg a karácsony és a számunkra egyik legkedvesebb céggel hoztunk Nektek egy jó kis karácsonyi nyereményjátékot, a Douglas-szal. A játék nemcsak azért szuper mert nagyon szép IsaDora sminktermékeket nyerhettek magatoknak, amit kizárólag a Douglas forgalmaz Magyarországon, hanem azért is, mert ha megtaláljátok a helyes választ a kérdésre és szükségetek lenne másra is a Douglas-ból, kedvezménnyel rendelhetitek meg az online shopban.

És igen! Jól látjátok! Ez még most csak az első felvonás :) Így még több lehetőségetek lesz nyerni!

Tehát amit ebben a körben kisorsolok az 5 db csomag. Tartalma vagy egy Paradox vagy egy Brown Patina négyes szemhéjpúder paletta és vagy egy Femme Fatale vagy egy Bare Bohemian rúzs. Tehát érdemes játszani, mert egy játékon belül nyerhettek 1 szemhéjpúder palettát és 1 rúzst is. Erről a kollekcióról egyébként bővebben már olvashattatok nálunk.

Isadora_Paradox_EyeShaQua_all.jpg

Isadora_Paradox_lipstick_all.jpgNem kell mást tennetek, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre, amire a választ a Douglas magazinban, vagy az online magazinban találtok meg.

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2012. november 30. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

A sorsolás után emailben felvesszük a nyertesekkel a kapcsolatot és postai úton fogjuk eljuttatni a nyereményeket.

Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyertest emailben értesítjük 2012. december 3-ig, és december 5. 20.00 óráig jelentkezhet emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása