Smink & Makeup

Guerlain karácsonyi smink kollekciója - Luxus a köbön

2012. november 29. Katushka

Karácsonyi kollekcióját a Guerlain az 1929-es klasszikus illata, a Liu köré fonta. Ezt az illatot egy Puccini opera hősnője ihlette, Liu, aki egy fiatal rabszolgalány volt, aki inkább meghalt, mint hogy színt valljon gazdájának, hogy szerelmes belé. Ez a szenvedélyesség ihlette meg annak idején Jacques Guerlaint hogy megalkossa ezt az illatot és ugyanez a szenvedély ihlette meg a Guerlain kreatív igazgatóját is, Olivier Echaudemaison-t, hogy visszanyúljon ehhez az illathoz és megalkossa ezt a csodaszép, végletekig elegáns kollekciót. Mélyvörös színek és az arany, mind mind az elegancia védjegyei.

guerlain-liu-collection-2012-campaign.jpg

A kollekció ékköve és omegája a Liu parfüm csillámosított verziója. Az ikonikus illat megtartása mellett, ami a jázminnak, rózsának, vaníliának és írisznek köszönheti jellegzetességét, apróra őrölt arany csillámport tartalmaz, mely elegánsan díszíti a hölgyek bőrét. Az illat megtartása mellett az üveg designját is megtartották, némi kiegészítéssel. Az üveg kapott egy fekete, klasszikus parfümös üvegre hajazó szövet pumpát, melynek megnyomásával előröppennek a csillámdarabok, nagyon visszafogott, de mégis ragyogó végeredményt adva.

2012_XMAS_Flacon_LIU_FN_BD.jpg

Calligraphy paletta - szemhéjpúderek és szájfények

A paletta tökéletesen ötvözi azokat az elegáns színeket, melyekkel egyaránt lehet erőteljes, drámai és visszafogottabb nappali sminket készíteni. A palettában megtalálható irrizáló arany, barna és bronzos színek a nap bármely szakában viselhetők. Az ébenfekete szín pedig kiemeli és drámaivá teszi a sminket. Mindegyik szín használható szárazon és nedvesen egyaránt. Amennyiben nedves ecsettel visszük fel, úgy sokkal intenzívebb és metálfényűbb lesz a végeredmény. A két ajakszínező merész színeket mutat. Az egyik kárminvörös a másik pedig kékes vörös árnyalatú. A panoráma tükör nagysága megkönnyíti a sminkelést, bárhol, bármikor. Extra lapos kiszerelésének köszönhetően a leglaposabb borítéktáskában is jól elfér. A palettában természetesen megtalálhatók a felvitelt segítő aplikátorok, melyek a szem sminkelését hivatottak szolgálni, illetve egy rúzsecset is.

Guerlain-Holiday-2012_1.jpg

Meteorites Perles de Dragon - highlighter

Az elegáns tégelybe zárt púdergyöngyök az arc természetes fényét hivatottak előidézni. 6 féle irizáló monokróm gyöngy ragyogóbbá és fiatalosabbá varázsolja az arcot, így ez a ragyogás is tökéletesen illeszkedik az ünnepi szezonhoz. A halvány rózsaszín, a bézs is, a fehér, az arany, a szilva és a rózsa árnyalatok tökéletes egységet alkotnak az arcon.

Guerlain-Holiday-2012-Liu-Collection-Meteorites-Perle-Du-Dragon.jpg

2012_XMAS_meteorites-4_BD.png
Ecrin 4 Couleurs - szemhéjpúder paletta

A paletta kizárólag a szemre koncentrál. Két irizáló és két matt szemhéjpúder található benne, melyek akár önmagukban is használhatók, de lehet egymással is kombinálni. Természetesen itt sem maradhatnak ki az aplikátorok és a tükör.

ecrin 4 coleurs tentation.jpg
Shine Automatique Lipstick - rúzsok

Formulájának köszönhetően az ajkak állandó hidratáltság mellett ragyoghatnak arany (Altoum) és mélyvörös (Lou-Ling) színben, mert az ajkak akkor igazán szépek, ha ápoltak és hidratáltak.

guerlainliuholiday2012nailslips_thumb_1.jpg Körömlakkok

Egy kollekció akkor igazán teljes, ha nemcsak az arcra koncentrálunk, de a körmöket is megpróbáljuk a sminkhez igazítani. Ehhez a kollekcióhoz így két körömlakk is tartozik. Az egyik a rúzsnál is megjelenő arany (Altoum), a másik pedig mélyvörös (Lou-Ling) színben.

guerlainliuholiday2012nailslips_thumb.jpg

Ezek a termékek itthon is megvásárolhatók lesznek a Guerlain termékeket forgalmazó parfümériákban, például a Douglas-okban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása