Smink & Makeup

JÁTÉK: Nyerj Hajas készítette frizurát vagy melegített hajkefét!

2012. december 05. spacegirl

Talán már láttátok, hogy a Bellissima támogatja most a Makeup blogot. Ennek keretében egy szuper közös játékkal is készültünk nektek, amiben nemcsak nyerhettek, hanem hasznos tippeket is kaphattok, hogy mihez is kezdjetek reggelente vagy akár a közelgő ünnepekkor a hajatokkal.

A fődíj pedig nem más, mint egy ünnepi frizura karácsonyra vagy szilveszterre, amit Hajas László készít el a szalonjában! További három nyertes pedig Bellissima Magic Style melegített hajkefét kap.

tippek_hajas.jpg

A játék feltétele csupán annyi, hogy - ha még nem tetted -, nyomj egy like-ot a Makeup blog Facebook oldalára, és kövesd az összesen három tippet, amit a következő két hétben mutatunk be a Bellissima Magic Style alkalmazásbanHa helyesen válaszolsz a játék végén feltett kérdésekre, akkor könnyen a tiéd lehet valamelyik nyeremény!

Az első tipp már fel is került az oldalra, amiben nem más szerepel, mint én! :)

bellissima_tippek_1.jpg

Erről a frizuráról még fogok írni nektek, mert nekem nagyon tetszett és tényleg nem volt bonyolult elkészíteni. Nem is gondoltam volna, hogy egy melegített kefével lehet ilyet! Ezt majdnem teljes egészében magamnak csináltam, de Hajas Laci természetesen segített benne, és mondanom sem kell, hogy azok a tincsek álltak a legjobban, amiket ő formázott. Dehát aki profi, az profi!

Irány a játék! :)

A Hajtrend támogatója a Bellissima.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása