Smink & Makeup

Sleek Fuchsia E-vitaminos rúzs teszt

2012. december 06. Katushka

A mindennapokban nem igazán hordok harsány színű rúzsokat, de egy buliba, vagy egy rendezvényre simán felkenem őket. Ehhez persze nem ajánlott túl erős sminket, vagy legalábbis túl színes sminket készíteni. Inkább egy-két színt használjunk, de lehetőleg azok se legyenek túl rikítóak, mert közönséges lehet a végeredmény.

Sleek_Fuchsia_ruzs (1).jpg

Most a Sleek Fuchsia rúzsát próbáltam ki, amit a Makeup Plázából rendeltem. Van már jó pár Sleek rúzsom. Van köztük olyan amit nagyon szeretek és olyan is amit kevésbé. Ez a rúzs szerintem a közép kategóriába fog tartozni, de csak az élénk, erős rózsaszín színe miatt. Ilyen árnyalatokat én ritkábban hordok.

Sleek_Fuchsia_ruzs 2.jpgA Sleek rúzsok, mint szinte az összes Sleek termék matt csomagolást kapott. Ez személy szerint nekem nagyon tetszik. De igazából nem is a csomagolás a lényeg. A kupak jól záródik, nem csúszkál le könnyen.

Sleek_Fuchsia_ruzs_3.jpgA rúzs állaga krémes, nagyon jól lehet vele dolgozni. Azt tapasztaltam, hogy nem vándorol és nagyon egyenletesen kopik. 3-4 órát megtartja a színét, a fényéből viszont veszít. Elég erősen pigmentáltak ezek a rúzsok, így nem kell sokszor átmenni az ajkakon vele. Órákon át puha marad a szám, tekintve hogy E vitamint tartalmaz a termék.

Majdhogynem minden Sleek termékre igaz hogy nagyon jó az ár/érték aránya. Ez a rúzs a Makeup Plázánál 1 600 forintba kerül, ami szerintem egy nagyon jó ár.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása