Smink & Makeup

Hajtrend: egy kis csavar

2012. december 09. spacegirl

Jó pár olyan sztárfrizurát gyűjtöttünk össze nektek ebben a posztban az utóbbi idők "terméséből", ami tartalmaz egy kis csavart és inspirációul szolgálhat az ünnepekre.

Rihanna és Diane Kruger a klasszikus victory rolls-ra voksolt (hogy hívják ezt magyarul?), amely a negyvenes években élte fénykorát. Ehhez az ikonikus stílushoz mindketten vörös ajkakat viseltek, ennek a frizurának a tökéletes kiegészítőjeként.

5-best-rihanna-5041.jpg

Rihanna

5-best-diane-kruger-5041.jpg

Diane Kruger

Jessica Biel és Taylor Swift két nagyon különböző, de elegáns és mutatós "felfogást" visel. Jessica változata hullámos, melybe szépen beépült a frufruja is, Tayloré pedig kisimított, megemelt konty az elmaradhatatlan, szemig érő frufruval.

5-best-jessica-biel-504.jpg

Jessica Biel

5-best-taylor-swift-504.jpg

You-Love-Blunt-Bangs.jpg

Taylor Swift

Scarlett frizuráját pedig már a mély oldalválaszték kapcsán is muszáj volt megemlíteni. Két fonat és egy eltűzés helyettesíti - szerencsére! - a felnyírást. A vörös ajak itt is elmaradhatatlan.

5-best-scarlett-johanson-504.jpg

Scarlett Johansson

Scarlett másik csavarja is nagyon bejön nekem, igaz ez sokkal játékosabb és igencsak Danny Zukóra hajaz :)

You-Love-Danny-Zuko_1.jpg

Scarlett még egyszer

Amennyire nem tetszik Charlize Theron vonalas sminkje, annyira odavagyok ezért a klasszikus, csavaros felfogásért. Egyszerű, de mégis nemesen elegáns.

You-Love-Twists.jpg

Charlize Theron

Eva Longoria gyönyörű, mint mindig, a tökéletes sminkjéhez tökéletes, hatalmas kontyot visel. Nem tudok rajta hibát találni, annyira rendben van az összhatás!

You-Love-Topknots.jpg

Eva Longoria

Emma Stone némi emeléssel és csavarással bolondította meg a hajviseletét, kár hogy a hosszúkás arcomhoz ezt én nem tudom kipróbálni.

You-Love-Pumped-Up-Poof.jpg

Emma Stone

Hilary Duff a laza fürtökre és fonásra szavazott, ami nagyon illik hozzá, az összhatás rendkívül bájos. A vörös ajak pedig ad hozzá némi eleganciát és komolyságot.

You-Love-Side-Braids.jpg

Hilary Duff

Blake Lively is kissé kócos, szélfútta hatású fonattal tette játékossá a megjelenését, ami teljesen jó értelemben vesz el a vörös szőnyeges komolyságból.

You-Love-French-Braid.jpg

Blake Lively

Jessica Alba hajviselete igazán egyszerű és nagyszerű, de két csavar is van benne, ha jobban megnézitek. Ami a sminket és a hajat illeti, itt is tökéletes az összhatás, a lejjebb kivillanó bőrt viszont kihagyhatta volna.

You-Love-Length.jpg

Jessica Alba

Nektek melyik a kedvencetek?

Képek: Makeup.com és BellaSugar

A Hajtrend támogatója a Bellissima.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása