Smink & Makeup

Kézápolók a Niveától

2012. december 15. spacegirl

A téli hónapokban nagyon sokat szoktam küzdeni azzal, hogy pillanatok alatt kiszárad a kezem, hiába viselek kesztyűt. Az ápoltsághoz hozzá tartozik, hogy a kezünk ne legyen száraz és kirepedezett, és erre ilyenkor sokkal jobban oda kell figyelnünk.

A Nivea azt javasolja, hogy a nappali többszöri krémezés mellett heti 2-3 alkalommal kenjük be kezeinket éjszakára is, és húzzunk rájuk pamut vagy cérna kesztyűt, hogy még jobban ápoljuk a kéz finom és vékony bőrét. Legyen a kézkrém használata a kézmosási rutin része, így folyamatosan puha és ápolt marad a bőrünk.

A Nivea egyébként háromféle, kedvező árú kézápolót is kínál, hogy ne csak szélmalomharcot folytassunk a kezünk kiszáradásával szemben.

nivea_kezkremek.jpg

NIVEA Q10plus Bőrfiatalító Kézkrém

A Q10-et tartalmazó fiatalító és tápláló kézkrém védi a bőrt a ráncok kialakulása ellen, megbízható UVA/UVB védelme pedig óvja a napsugarak károsító hatásaival szemben. Kiszerelés: 100 ml. Ajánlott fogyasztói ár. 1.219 Ft.

NIVEA Repair & Care kézápoló balzsam

A Repair & Care kézkrém magas koncentrátumú, dexpanthenolt és Hydra IQ-t tartalmaz, amelyet kifejezetten a száraz, durva és kirepedezett bőrre fejlesztettek ki. Intenzíven hidratál és megvédi a bőrt a húzódástól, miközben ápolja és puhítja a száraz kezet. A legjobb eredmény érdekében a krémet naponta többször bele kell vinni a bőrbe, elsősorban a kézmosásokat követően. Kiszerelés: 50 ml. Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft.

NIVEA Pure & Natural Kézápoló 

A NIVEA Pure & Natural termékcsaládja nem tartalmaz szilikont, parabént, színezőanyagot, illetve ásványi olaj alapú anyagokat sem. A termékek 95%-ban természetes vagy természetes eredetű összetevőkből állnak.
Biológiai termesztésből származó értékes argán olajjal intenzíven táplálja a kéz száraz bőrét, hogy az puha és sima legyen egész nap. Bőrbarát összetétele bőrgyógyászatilag igazolt. Kiszerelés: 100 ml. Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása