Smink & Makeup

A legmeglepőbb sztár átalakulások

2012. december 28. spacegirl

Ebben az évben is nem kevés sztár döntött úgy, hogy látványosan megváltoztatja a megjelenését, aminek legegyszerűbb módja egy új hajszín vagy frizura.

Az egyik leglátványosabb átváltozás Anne Hathaway-hez kapcsolódik, aki a Nyomorultakban játszott szerepe miatt vált meg a rá korábban annyira jellemző hosszú hajtól. Bár állítólag először könnyeket is ejtett a drasztikus változás miatt, mára láthatóan megtanulta hordani a "manóhajat" (pixie).

Anne-Hathaway.jpg

Rihanna mindig is bevállalós volt a hajviseletek terén, idén is számtalan alkalommal változtatva meg a frizuráját: volt barna, vörös, platinaszőke és persze kipróbálta a felnyírt hajat is. A legmeglepőbb persze mégis az volt, hogy ő is rövidre vágatta a haját.

Rihanna.jpeg

Miley Cyrus átalakulása kapta talán a legnagyobb visszhangot idén. Még augusztusban vágatta rövidre és felnyírtra a haját, de azóta sem állt meg, egyre rövidebb és "szőkébb" hatásokkal kísérletezik.

Miley-Cyrus.jpg

Emma Stone-ra nagyon jellemzőek voltak a vörös fürtök, így nem kis meglepetést okozott, amikor először szőke hajjal jelent meg. Emmának egyébként tényleg természetes szőke haja van, de szerintem sokkal egyedibben nézett ki, amíg nem állt be a szőke szépségek hosszú sorába.

Emma-Stone.jpg

Kate Middleton nem váltott óriásit, mégis nagy visszhangot kapott, hogy frufrut vágatott. Egyesek ettől nagyobb izgalomba jöttek, mint a terhességének hírétől.

Kate-Middleton.jpeg

A Gossip Girl végére Leighton Meester úgy döntött, hogy teljesen maga mögött hagyja Blair Waldorfot és egy állig érő bubifrizurát vágatott. Ezzel a hajjal már egészen komoly "felnőttnek" néz ki.

Leighton-Meester.jpeg

A Victoria's Secret egyik angyala, Karlie Kloss is drasztikus lépésre szánta el magát: gyönyörű, hosszú fürtjeit vállig érőre vágatta. Persze ezzel a hajjal pont ő az, aki kitűnik a többi VS modell közül.

Karlie-Kloss.jpeg

A Mad Men sztárjai sem nagyon bírják az állandóságot, legalábbis ami a frizurájukat illeti.

January Jones korábban rózsaszín fürtöket hordott a szőke hajában, majd sötétebbre váltott. Neki egyértelműen a szőke haj áll a legjobban, bár érthető, ha időnként ráun erre.

January-Jones.jpeg

Elisabeth Moss augusztusban váltott a vállig érő barna hajáról rövidebb szőkére, de nem bírta túl sokáig a dolgot, nemrégiben újra sötétbarna hajjal látták.

Elisabeth-Moss.jpg

Kinek az átalakulása volt a legmeglepőbb/legsokkolóbb szerintetek?

via BellaSugar

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása