Smink & Makeup

Teszt: Corine de Farme Radiant Complexion arckrém

2013. január 02. spacegirl

A Corine de Farme márkával korábban még nem volt tapasztalatom, az első termék, amit tőlük kipróbáltam, az a Radiant Complexion/Eclat du Teint öregedésgátló hidratáló arckrém.

corine_de_farme_krem.jpg

Azt ígéri, hogy sima és ragyogó arcbőrt biztosít, amely ellenállóbb a mindennapi stresszel szemben. Egységesíti az arcszínt, és antioxidánsokkal véd a fény által okozott örgedéstől. A bőr természetes védekezőképessége ismét megerősödik. Az aktív hidratáló összetevőknek köszönhetően (kamélia, növényi glicerin) a bőr tartósan hidratálttá válik. 95%-ban természetes eredetű összetevőkből készül, parabén-, fenoxietanol-, színezék- és alkoholmentes, ftalátmentes illatanyaggal készül és hipoallergén. Összetétele dermatológiailag tesztelt.

corine_de_farme_krem_nyitva.jpg

A Corine de Farme Radiant Complexion arckrém egy egyszerű, de praktikus és higiénikus pumpás zöld csomagolásban érkezik. A "természetes" és egyszerű csomagolás illik a márka üzenetéhez.

A krém textúrája laza és kellemes, könnyen eloszlatható a bőrön, gyorsan beszívódik. Az illata már szinte zavaróan erős, ami számomra kissé ellentmond az említett természetességnek. A hidratáló hatása teljesen rendben van, nem zsírosítja a bőrt és nem okoz irritációt, pattanást. Nekem télre ennél nehezebb hidratálókat igényel a bőröm, de az enyhébb őszi hónapokban még nagyon jól megvoltam vele. Tavaszra és nyárra ideális, illetve a zsírosabb bőrűeknek őszre és télre is teljesen jó lehet.

Az ára 3.000-3.500 Ft körül van, de sokszor meg lehet venni leárazva a drogériákban 2.000 Ft körüli összegért. Ár/érték arányban teljesen rendben van, bátran ajánlom kipróbálásra azoknak, akik könnyű hidratálót keresnek és szeretik a kellemes, de erős illatú krémeket.

A terméket a Siclari Kft.-től kaptuk kipróbálásra, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása