Smink & Makeup

Az essence januári trendkiadása: Fantasia

2013. január 05. spacegirl

Az essence Fantasia trendkiadása az újév alkalmából a valóságtól messze, a fantázia világába röpít. A kollekció színei az intenzív lila, bordó és korall, illetve finoman átlátszó árnyalatok. A fémes hatás pedig egy kis csillogást ad a stílushoz, ami nagyon jól illik a farsangi hangulathoz. A tündéres stílus tökéletes kiegészítője a többszínű, szép virágmintás highlighter és az öntapadós szemékszer.

Essence_Fantasia.jpg

essence fantasia – szemhéjpúder

Fémesen csillogó, erősen pigmentált szemhéjpúderek három színben: 01 elves like lilac (lila), 02 not ivory but ebony (bézs) és 03 have you seen my unicorn? (ezüst-szürke). Ajánlott fogyasztói ára: 649 Ft.

essence fantasia – metallic szemceruza

Ez a szemceruza sötétlila és sötét antracit árnyalatban kiemeli szemet a fémes csillogásával. 01 not ivory but ebony és 02 elves like lilac árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 599 Ft.

essence fantasia – ajaklakk

Az ajaklakk két színben fém pigmentekkel és gazdag textúrával biztosít az ajkaknak csillogást. 01 queen of my cloud castle és 02 take a ride on Pegasus árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 649 Ft.

essence fantasia – többszínű highlighter

A sokszínű highlighter fémesen csillogó pigmentjeivel finom árnyalatot ad a bőrnek, nyaknak és dekoltázsnak. Ez a highlighter szép virágos díszítést kapott. 01 elf yourself árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 999 Ft.

ess_Fantasia_Highlighter.jpg

essence fantasia – körömlakk

Tartós körömlakk finoman áttetsző, valamint intenzív lila, korall és bordó színben divatos fémhatással. 01 elves like lilac, 02 queen of my cloud castle, 03 take a ride on pegasus és 04 have you seen my unicorn? árnylatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 599 Ft.

essence fantasia – szemékszer

Ezt a csillogó strasszkövet öntapadójának segítségével ragaszthatod a szemhéjadra, arcodra, dekoltázsodra vagy a csuklódra. 01 sparkling like a fairy kiszerelésben kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 499 Ft.

ess_Fantasia_EyeJewels-k.jpg

Az essence Fantasia trendkiadása jövő héttől kapható a Müllerekben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása