Smink & Makeup

Nyerd meg a Body Shop rúzsok egyikét

2013. január 14. Katushka

Télen nagyon fontos, hogy alaposan ápoljuk az ajkainkat, mert fokozott veszélynek vannak kitéve, tekintve hogy nagyon hideg van, fúj a szél, a káros sugarakról már nem is beszélve. És ha már ápoljuk őket, miért ne tennénk ezt divatosan. Éppen ezért hoztunk egy új nyereményjátékot a The Body Shop Magyarországgal karöltve, ahol csodaszép színű rúzsokat nyerhettek.

431242_469680349759834_40626025_n.jpg

4 darab csillogó és fényes rúzs közül nyerhet 4 szerencsés 1-1 darabot. Nem is kell mást tenned mint a szabályoknak megfelelően játszani és válaszolni egy egészen egyszerű kérdésre.

Játékszabályok: Válaszolj helyesen a következő kérdésre, melyre a választ a The Body Shop Magyarország Facebook oldalán találhatod meg. Szintén feltétel, hogy like-old a Makeup.blog.hu és a The Body Shop Magyarország Facebook oldalát. Ha ezek megvannak, akkor már csak szorítani kell, hogy téged sorsoljunk ki a hétvégén! :)

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. január 19. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

A sorsolás után emailben felvesszük a nyertesekkel a kapcsolatot.

Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyertest emailben értesítjük 2012. január 22-ig, és január 24. 20.00 óráig jelentkezhet emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása