Smink & Makeup

Szemfesték teszt: Lancome Ombre Hypnose - Bleu de France

2013. január 21. spacegirl

A Lancome Ombre Hypnose szemfesték monók a Lancome őszi újdonságai közé tartoznak. 24 színben érkeztek, én a Bleu de France nevű, gyöngyházfényű kék árnyalatot próbáltam ki. Ezeket a szemfestékeket nappalra éppen úgy ajánlja a Lancome, mint estére vagy alkalmakra.

lancome_ombre_hypnose_bleu_de_france_zarva.jpg

A csomagolása egyszerű és letisztult, ahogyan általában a Lancome termékeknek. A fekete dobozkát a Lancome rózsája díszíti. Az árnyalat neve a doboz alján található, sajnos a szín kívülről nem látszik rajta.

lancome_ombre_hypnose_bleu_de_france_nyitva.jpg

Belül a nyomott Lancome rózsával díszített szemfestéken kívül egy praktikus kis tükröt és egy szivacsos applilkátort találunk. Az árnyalatot a neve alapján és első ránézésre is sötétebbnek gondoltam, mint amilyen valójában.

lancome_ombre_hypnose_bleu_de_france_minta.jpg

A fenti mintán már látható, hogy egy nagyon szépen pigmentált, gyöngyházfényű középkék árnyalatról van szó. Bár ajánlják magában is használni, én kiegészítettem némi világosbézs higlight-tal a szemem belső sarkában és feketével, hogy a szem külső sarkánál és alsó vonalánál sötétítsem az árnyalatot. Nagyon könnyű vele dolgozni, nem pereg le, a széle könnyen eldolgozható és más színekkel is egyszerűen öszemosható. Egy jó alapon egész nap tart.

lancome_ombre_hypnose_bleu_de_france_szem.jpg

Panasz nem lehet rá, mert szép a szín és jó minőségű a termék, de valahogy mégsem lett belőle szerelem. Persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy kék szemfestéket legfeljebb akkor használok, amikor tesztelek.

Az ára 7.900 Ft, ami kifejezetten borsos, így legfeljebb azoknak ajánlanám, akik ragaszkodnak a névhez és a magas minőséghez és beleszerettek ebbe az árnyalatba.

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása