Smink & Makeup

Az essence februári újdonságai (2.)

2013. január 27. spacegirl

Az előző posztban már megmutattuk az essence februári újdonságainak egyik felét, most pedig végre sorra kerül a többi termék is. A pigmenteken és a bronzosítón kívül itt körmös termékeket találhattok, a manikűr-mániásoknak kötelező olvasmány :)

Szemek, arc, ajkak

essence_ca_pigments.jpg

essence colour arts pigment: 3 új árnyalattal bővül az eddigi 20 színből álló kínálat, egy intenzív zöldes-feketével, egy világoskékkel és egy trendi lilával. A pigmentek a szemekre, ajkakra, körmökre egyaránt használhatók, illetve keverhetők is a teljesen egyedi megjelenésért. Ajánlott fogyasztói áruk 849 Ft.

Arc

essence_sun_club_bronzer.jpg

essence sun club csillámló bronzosító púder szőkéknek/barnáknak: Az essence sun club termékcsalád bronzosító púdere csillogó, enyhén napbarnított színt varázsol az arcodra és a dekoltázsodra. 2 változatban kapható, világosabb és sötétebb bőrszínhez. Ajánlott fogyasztói ára 1.149 Ft.

Körömök

essence_nail_art_twins.jpg

essence nail art twins újratöltve: Új és továbbfejlesztett formában tér vissza a nail art twins aranyos, mini üvegcsékben. Nevéhez híven két körömlakkból áll, az egyik alapot ad, míg a másik különleges hatást biztosít a körmöknek. 3 színpár, azaz összesen 6 körömlakk érkezik rózsaszínben, lilában és kékben. Ajánlott fogyasztói áruk 499 Ft.

essence_cracking.jpg

essence nail art cracking top coat fedőlakk: 2 új színnel gazdagodik a repedezett felső réteg paletta, így már 5 árnyalat közül választhatunk. Ajánlott fogyasztói áruk 599 Ft.

essence_topper.jpg

essence nail art special effect topper fedőlakk: a különleges hatású fedőlakkok mindig meglepetést tartogatnak a csillogó, holografikus vagy prizma hatással. Elérhető 2 új, összesen 8 színben. Ajánlott fogyasztói áruk 599 Ft.

essence_magnetics.jpg

essence nail art magnetic mágneses körömlakk: 2 új árnyalat érkezik a korábbi 3 mellé. A lakkok mágneses pigmenteket tartalmaznak, a nail art mágnes segítségével pedig gyönyörű mintákat alkothatsz. Akár csíkos, csillagos vagy hullámos vonalakat is készítesz, a végeredmény extravagáns lesz. Ajánlott fogyasztói áruk 649 Ft.

essence nail art magnet mágnes: Egy új, egyedi chip-formájú mágnes lesz elérhető extraerős hatással. Így működik: tartsd a mágnest a még nedves nail art mágneses körömlakk felett 15 másodpercig. Ajánlott fogyasztói ára 599 Ft.

essence nail art magnetic pen mágneses toll: A mágneses toll vékony hegyének köszönhetően különleges hatásokat varázsolhatsz a körmeidre. Tartsd a mágneses tollat a még meg nem száradt nail art magnetics körömlakk fölé és alakíts ki tetszőleges formát. Ügyelj arra, hogy ne érj a körömlakkhoz a hegyével. Ajánlott fogyasztói ára 599 Ft.

essence_coats.jpg

essence protecting base coat alaplakk: Az új összetételnek köszönhetően ez az alaplakk ideális minden körömstílushoz, amely több lakkréteget vagy ragasztót kíván, mivel megvédi a körmöket az elszineződéstől és ezzel egyidőben előkészíti a díszítés fázisát. Ajánlott fogyasztói ára 649 Ft.

essence sealing top coat fedőlakk: Köszönhetően a továbbfejlesztett, erős, hosszantartó és fényes textúrájának, minden típusú körömdíszítésnek extra csillogó védelmet nyújt. Ajánlott fogyasztói ára 649 Ft.

essence_multieffect.jpg

essence nail art multi effect ecset: Új, "csináld magad" eszköz a végtelen számú kreatív hatásért. Kikeverheted vele az egyedi körömlakk árnyalatodat, de könnyen vihetsz fel apró csillámokat is a segítségével. A lágy szintetikus sörtéknek köszönhetően higiénikus és körömlakklemosóval könnyen tisztítható. Ajánlott fogyasztói ára 499 Ft.

essence_nail_art_decoration_kit.jpg

essence nail art dekoráció szett: Ezzel az arany és ezüst dekorációs szettel 3D hatású dizájnt készíthetsz. Csillámpor, díszítő kövek és fólia egyaránt található a csomagban. Ajánlott fogyasztói áruk 649 Ft.

essence_studio_nails.jpg

essence studio nails ultra köröm regeneráló: Ez az új, keratinos körömlakk erősíti a puha és törékeny körmöket, valamint ellenállóbbá teszi őket. Önmagában, illetve alaprétegként is használható. Ajánlott fogyasztói ára 649 Ft.

essence studio nails XXL körömvédő: Az új, extraerős körömvédő körömerősítő nylon szálakat tartalmaz, melyekkel egy "védőpajzsot" hoz létre a körmökön, ezzel segítve a növekedésüket. Különleges textúrájának köszönhetően lefedi a finom nylon szálakat és természetes hatású fényt kölcsönöz a körmöknek. Ajánlott fogyasztói ára 599 Ft.

essence_butter_stick.jpg

essence studio nails nail & cuticle butter stick: Az új new nail and cuticle toll olyan mint egy ajakápoló, csak persze a körmökre: kényeztető textúrája E-vitaminnal, shea vajjal, lanolinnal és természetes méhviasszal intenzív nedvességet biztosít. A nail & cuticle butter stick illata kellemes, gyümölcsös és ápolttá teszi a körmöket. Ajánlott fogyasztói ára 649 Ft.

essence_manicurehelper.jpg

essence studio nails easy 2 polish manikűrözést segítő eszköz: Ezzel az eszközzel könnyebben és makulátlanul tudsz körömlakkozni. Egyszerűen csak helyezd a körmödet a csúszásgátló felületre és nem hibázhatsz. Ajánlott fogyasztói ára 599 Ft.

essence_better_than_nailfile.jpg

essence studio nails better than gel nails körömreszelő: A essence studio nails better than gel nails körömreszelő használata két egyszerű lépésből áll: először a megfelelő végével megtisztítjuk a körmöket, majd a másik végével a kívánt formára reszeljük őket. Kétféle finomságú oldallal. Ajánlott fogyasztói ára 449 Ft.

Mit fogtok beszerezni közülük?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása