Smink & Makeup

Új illat az Avontól - Sensuelle

2013. január 28. Katushka

Minden nő magabiztos, csábító kisugárzásra vágyik, arra, hogy megjelenése titokzatos legyen, ugyanakkor nőies és érzéki. Az AVON most megalkotta új parfümjét, a Sensuelle-t, amely finom, misztikus illatával úgy öleli körül tested akár a legfinomabb csipkéből készült fehérnemű. „Egy nőnek mindig titokzatosnak és visszafogottnak kell lennie, hiszen ettől lesz ellenállhatatlan, akárcsak ez a parfüm!”- mondta Ördög Nóra, a parfüm arca és az AVON márkanagykövete, akiről egy kellemes hangulatú fotózáson szenvedélyes képek készültek a Sensuelle parfüm kapcsán. Nóri ezzel a finom, misztikus illattal arra buzdítja a nőket, hogy legyenek nőiesek, magabiztosak és fedezzék fel a bennük rejlő érzékiséget.

sensuelle_parfüm_ördög_nora.jpg

A bergamott, a kasmírfa és a tiarévirág alkotta illatot az érzékien ragyogó bőr inspirálta. A természetes melegség és ragyogás érzése, amelyet sugároz magából az illat olyan, mint a nő személyisége, érzékisége és egyedi mivolta. A parfüm üvegét, valamint az Ördög Nórát ábrázoló fotókat is ez a szellemiség hatja át. A rózsaszín és a púderes árnyalatok, valamint a letisztult, ám érzéki vonalvezetés mind a fotókon, mind az üvegen megjelennek. A tiarévirág, más néven tahiti gardénia biztosítja a nőiesség és a tökéletes érzékiség egyensúlyát. Ez az elképesztően drága alkotóelem, amelynek minden egyes virágát kézzel szedik le a tökéletes minőség érdekében a luxusillatok egyik összetevője.

sensuelle_parfüm.jpgA Sensuelle az érzékiség és a nőies aura kihangsúlyozásáról szól. A meleg fák, a krémes virágok és az érzéki pézsmás illatjegyek az ámbrával olvadnak össze. Az illatot két francia parfümőr alkotta, Olivier Cresp és Harry Fremont. Mindkét szakember elképesztő sikereket ért el a parfümkészítés világában, olyan luxus szépségipari vállalatoknak is készítettek illatokat, mint a Dolce & Gabbana, a Christian Dior vagy a Ralph Lauren.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása