Smink & Makeup

Justin Bieberrel társult az essence

2013. február 09. spacegirl

jb_essence.JPG

A héten kaptuk a hírt, hogy az essence lett a hivatalos kozmetikai partnere Justin Bieber „Believe” - 2013-as turnéjának. Ennek keretében az essence végigkíséri a 18 éves sztárt számos koncertjén az Egyesült Államokban és Európában a turné elejétől, azaz január 26-tól. Bizonyos koncerteken essence makeup standok is lesznek.

Én már kicsit öreg vagyok hozzá, hogy ilyesmitől lázba jöjjek, de a rajongók számára óriási dolog, hogy az essence jóvoltából koncertjegyet és akár exkluzív, személyes találkozást is nyerhettek Justinnal, aminek során természetesen a szállást és az utazást is az essence biztosítja. Ezen kívül lesz majd limitált trendkiadás és az essence által támogatott Justin Bieber jótékonysági programok.

Több, mint 15 millió eladott albummal, 48 millió facebook rajongóval és 3 millió letöltéssel a YouTube-on, Justin Bieber egyike korunk legsikeresebb fiatal énekeseinek. Kanadában született, hétszer nyert díjat az amerikai Music Awords-on és ötször az európai Music Awords-on, köztük a legjobb pop előadó díját vehette át. Emellett ő a legkeresettebb személy világszerte a Google-ben.

Az essence a hazai tinédzserek között 12 jegyet fog kisorsolni különböző csatornákon - tévé, rádió, essence.eu - Justin február 27-ei birminghami koncertjére és a szerencsésebbek személyesen találkozhatnak a backstage-ben a sztárral. Az essence stábja végigkíséri majd a nyerteseket és Justint, amit napi riport formájában ti is láthattok majd.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása