Smink & Makeup

Már otthon is végezhetők a mezoterápiás kezelések!

2013. február 10. Katushka

A bőröregedés megelőzésében és megállításában nagyon fontos szerepe van a specicifikus szépségápolásnak, melyre tudatosan figyelnünk kell: kerüljük a stresszt, gondosan ápoljuk bőrünket, gondoskodjunk a nedvesség megkötéséről és a bőr megerősítéséről.

fooldalra.jpg

A Dr. Kitzinger bőrfiatalító ampullás kúra lehetővé teszi az otthoni bőrkorrekciót. Az ampullás csomagolásnak köszönhetően, „frissen a laborból“ kerülhet fürdőszobánkba a professzionális és magas minőségű kezelés. A korrekciós koncentrátumok 3 lépésben, heti két alkalommal használva elegendőek egy teljes havi kúrához. A 3 lépés: 1. Nedvesség megkötés, 2. Bőr erősítés, 3. Optimális táplálás.

Első lépésben a No. 1 Hydro Saver ampullát alkalmazzuk, mely egy intenzív hidratáló koncentrátum, kiváló nedvesség forrás. Hatóanyaga a tiszta Hyaluronsav. Hatását kifejtve intenzíven megköti a nedvességet és hosszú távon hidratálja a bőrt. Feltölti a nedvesség tartalékokat és kisimítja a kiszáradási  ráncokat.

DRK Hydro Saver.jpgMásodik lépésben használjuk a No. 2 Volume Former ampullákat. Intenzív lifting koncentrátum, mely kiválóan erősíti és támogatja a szöveteket. Hatóanyagai az Isileucin, Hyroxyprolin complex, Tigrisfű (Centella asiatica) és Hyaluronsav. Bőrt támogató hatásának köszönhetően csökkenti a ráncok és a redők megjelenését, feszesíti a szöveteket és megemeli a bőrt. Aktiválja a kollagén és elasztin termelést,
a kontúrok határozottak és feszesek lesznek.

DRK Volume Former.jpgHarmadik lépsében a No. 3 Skin Activator intenzív regeneráló koncentrátumot használjuk, mely stabilizálja a bőrt. Hatóanyaga a Matrixyl. Hatását úgy fejti ki, hogy támogatja a bőr öntápláló képességét, megerősíti és stabilizálja a mikroedényeket. Segítségével a bőr aktiválódik és új hidratáló képességet kap.

DRK Skin Activator.jpgAz ampullás kúrával úgy érhetjük el a legjobb eredményt, ha egy hónapon keresztül, hetente kétszer a bőr megtisztítása után alkalmazzuk, arcra, nyakra és dekoltázsra. Kronobiológiailag a legjobb idő, a lefekvés előtti használat, mert az éjszakai órákban a bőr regenerálódik, így növekszik a termék hatékonysága.

És ahhoz hogy a kezelés még hatásosabb legyen, érdemes beszerezni egy Meso Roller-t, mely mikrosebészeti nemesacél tűkkel van ellátva, így ezt a bőrön görgetve összehúzhatjuk a tág pórusokat, kitisztítjuk a bőrt ezáltal fiatalos és üde arcszínt kapunk.

A Dr. Kitzinger termékeket kizárólag a Marionnaud parfümériákban lehet beszerezni.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása