Smink & Makeup

Teszt: Farfalla Intense Moisture bio tápláló és hidratáló krém

2013. február 20. spacegirl

farfalla_promo_makeup.jpg

A hidratáló krémek terén különösen fontos nekem a magas minőség, és be kell vallanom, hogy a tesztelésnél is azokat a termékeket részesítem előnyben, amelyek megfelelnek ennek az alapkövetelménynek. A Farfalla Intense Moisture bio tápláló és hidratáló krémet január eleje óta használom, így most már nyugodt szívvel tudok írni róla.

A svájci Farfalla cég kozmetikumai illóolaj alapúak, aromaterápiás és ozmológiai ismeretek felhasználásával készülnek. Az összetevők legalább 70%-a ellenőrzött bio termesztésből vagy vad gyűjtésből származik. A termékek nem tartalmaznak mesterséges illat- és színanyagokat, tartósítószereket, kőolajszármazékokat, Peg-származékokat, a cég nem alkalmaz génmanipulációt, állatkísérleteket, nanotechnológiát. A Farfalla két bio minősítéssel is rendelkezik, a BDIH-val és a NATRUE-val.

farfalla_intense_mosisture_doboz.jpg

farfalla_intense_mosisture_doboz_nyitva.jpg

farfalla_intense_mosisture_krem.jpg

farfalla_intense_mosisture_krem_nyitva.jpg

farfalla_intense_mosisture_krem_minta.jpg

A Farfalla Intense Moisture bio tápláló és hidratáló krém 100%-ban természetes összetevőkből áll, minősíthető természetes összetevői 97%-ban bio termesztésből származnak. Hivatalos leírása szerint makadám diót és shea vajat tartalmazó hatóanyag-komplexuma selymes puhaságot ad az arcbőrnek. A hilauronsav újratölti bőrünk nedvességtartályait, az ázsiai gázló kivonat pedig stimulálja a bőr kollagén termelését. Táplálja és ellazítja a bőrt.

A koncepció és a csomagolás is nagyon hasonló, mint az Adrienne Feller Madeleine krém esetében, amiről már korábban beszámoltam nektek. A Farfalla Intense Moisture krém csomagolása, mind a papírdoboz, mind a tégely, nagyon ízléses és igényes (azzal együtt is, hogy a használat során sajnos bele kell nyúlni). A krémnek isteni természetes, illóolajos illata van, nagyon szeretem. Könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik, hatása egész nap tart. Ezt a krémet száraz bőrre ajánlja a Farfalla, ennek megfelelően tápláló is, de egyáltalán nem zsíros. Zsíros bőrre valószínűleg nem ez a legjobb választás, de száraz, normál és kombinált bőrre ideálisnak tűnik (nekem helyenként száraz, kombinált bőröm van). Remek a hidratáló hatása, puha és kellemes tapintású lesz tőle a bőr. Nagyon elégedett vagyok bele, biztosan el fogom használni az egészet.

A Farfalla Intense Moisture bio tápláló és hidratáló krém kiszerelése 30 ml-es, ára 8.000 Ft körül van. Nem olcsó, de nagyon jó minőségű termék, ami az összetevők és nem a marketing költség miatt kerül ennyibe. Bátran ajánlom kipróbálásra!

A terméket a Presto-Pilottól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása