Smink & Makeup

ÚJ Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm

2013. február 23. Katushka

A Clinique legkeresettebb ajakfestő terméke, a Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm ledobta gátlásait. Az új Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm megjelentetésével a Clinique erősebb fedésű és intenzívebb színű összetétellel kedveskedik a Chubby Stick rajongóinak világszerte.

Az ismert, vastag ceruzára emlékeztető kiszerelésben kapható új Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm-ban a szájfény és a teljes fedést nyújtó rúzs legjava egyesül. Megnövelt pigment tartalma élénk színt biztosít, míg a kényeztető vajak, olajak, és antioxidánsok azonnali és tartós nedvességgel védik és ápolják az ajkakat.

BBCA_CL_ChubbyIntenseStack2_FINAL_V2_LR.jpg

A rendkívüli színintenzitású új Chubby Stick Intense ápoló hatóanyagok koktéljával kényezteti az ajkakat. Már a felvitel során azonnal kellemes érzetet biztosít az ajkak számára, tartós használat mellett pedig jelentősen javítja az ajkak hidratáltságát, enyhíti apró ráncait és hámlását anélkül, hogy ápoló tulajdonságai a színintenzitás rovására mennének. Az illipevajjal, mango mag és jojoba mag olajjal dúsított összetétel nedvességgel látja el a bőrt, az ajkak puhává, teltté, és kellemes érzetűvé válnak a merész színtakaró alatt.  

BBCA_CL_ChubbyIntenseStack2_FINAL.jpg Az építhető fedésű, intenzív színű és színhű Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm bárhol és bármikor kényelmesen használható. A nyolc új szín között játékos és merész, semleges és meleg árnyalatok egyaránt találhatók.

Az ÚJ Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm 2013. februártól kapható a Clinique szaküzleteiben és a kiemelt parfümériákban. Ajánlott fogyasztói ára. 5600 Ft. Allergiateszttel vizsgált. 100% illatanyagmentes.   

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása