Smink & Makeup

Új szuperhatékony ránctalanító krém a Clinique-től

2013. február 24. Katushka

A Clinique a ráncok és a vonalak enyhítésére fejlesztette ki a bőrgyógyászati lézerkezelés látható ránctalanító hatásának pontosan 63%-át nyújtó Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector-t. Ám a szemkörüli bőr is megérdemel egy második esélyt. Az ÚJ Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream a Clinique-től ezért a hatékony ránctalanító szérum szabadalmaztatott technológiájának segítségével egyedülálló módon regenerálja az öregedés látható jeleit a teljes szemkörüli bőrön.

RWLF and RWLF Eye_2.jpg “A fiatal bőr erős és rugalmas. Azonban ahogy öregszünk, bőrünk veszít rugalmasságából, tömörségéből és létfontosságú nedvességtartalmából, így egyre kevésbé képes arra, hogy gesztikulálás után felvegye eredeti állapotát” - mondja Dr. David Orentreich, a Clinique vezető bőrgyógyásza. “Az ismétlődő mimikai mozdulatok, pl. a mosolygás és a hunyorgás hatására a bőr újra és újra gyűrődik és ráncosodik, ami “dinamikai ráncok” kialakulásához vezet. Ahogy tovább öregszünk, bőrünk megereszkedhet, ennek hatására pedig még hangsúlyosabbá válnak ezek a ráncok.”

A korszerű összetétel 12 hét alatt láthatóan regenerálja a szarkalábakat, a szemhéj száraz bőrének krepp papírszerű állagát, és a szem alatti keresztráncokat - a vékony kis vonalakat, melyek egymást keresztezve hálózzák be a bőrt a szem alatt.  

  • Tisztított savó fehérjea Clinique újonnan alkalmazott hatóanyaga, a korszerűsített savó fehérje aminosavakban gazdag, természetes, minőségi polipeptid, mely segíti a bőr újjáépítését és az erősebb tartószerkezet kiépítését.  
  • Xylinum fekete tea erjesztő– a bőrtömörséget javítva enyhíti a ráncokat, vonalakat, és simítja el a szem alatti keresztráncokat.
  • Chlorella Vulgaris, Palmitoyl Oligopeptide és Siegesbeckia Orientalis kivonat– együttesen a kollagén és az elasztán természetes termelődését serkentve teszik tömörebbé a bőrt és javítják annak ruganyosságát. A bőr rugalmasabbá, érzetre és ránézésre is simábbá, feszesebbé válik.

13945_12157-D2-054LF_Moisture_Barrier_2.jpgA bőr a szem körül kb. tízszer olyan vékony, mint a tenyéren, a kevesebb faggyúmirigy és a káros környezeti hatások miatt pedig tovább vékonyodhat, és még szárazabbá válhat. Az érzékeny bőrterület hidratálásával láthatóan enyhülnek a ráncok és vonalak, a bőr puhábbá és teltebbé válik. Az új szemkörnyék ápoló azonnal és idővel tartósan hidratálja a bőrt, és jelentős mértékben erősíti a nedvességmegtartó réteget. A klinikai tesztek kimutatták, hogy 12 hét elteltével 72%-kal erősebbé válik a nedvességmegtartó réteg. Az erős nedvességmegtartó réteg felkészíti a bőrt a további ápoló hatóanyagok befogadására.  

  • Rozmaring levél kivonat – erősíti a bőr környezeti agresszorok ellen küzdő védőrétegét és irritáció nélkül serkenti a kollagén és az elasztán természetes termelődését.
  • Uborka/árpa/napraforgó kivonata kivonatok a bőr lipid membránját utánozva erősítik a védőréteget regeneráló funkciót.  
  • Trehalose – a cukorszármazék stabilizálja a bőr lipid-rendszerének szerkezetét, ezáltal maximalizálja a bőr természetes képességét arra, hogy nedvességet vonzzon magába a környezetéből.

13945_12157-D2-054LF_Moisture_Barrier_1.jpg

A szemkörnyékápolót reggel és este, arctisztítás után vidd fel a szem körüli bőr egészére, beleértve a szemhéjat is. Magában és smink alatt egyaránt használható. A Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream bőrgyógyászatilag tesztelt, minden bőrtípus és bőrszín számára biztonságosan használható. 2013 januártól kapható a Clinique szaküzleteiben és a kiemelt parfümériákban. Ára: 14 300 Ft (15 ml)

Allergiateszttel vizsgált. 100% illatanyagmentes.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása