Smink & Makeup

Újdonság az Eucerintől: Even Brighter arcápoló termékek

2013. február 28. spacegirl

EUC_RGB_Eucerin_Motiv-14 0275.jpg

Az Eucerin felmérése során kiderült, hogy az ideális arcbőrt a nők számára elsősorban az "egyenletesség" jelenti. A valóságban a tökéletes arcbőrt azonban gyakran pigmentfoltok „árnyékolják be”. 40 éves kor felett sok nőnél alakul ki egy vagy több hiperpigmentált bőrterület, és ez egyre inkább érinti a fiatalabb korosztályokat is. A hiperpigmentáció hatékony kezelésére kifejlesztett Even Brighter kozmetikai termékcsalád azt ígéri, hogy napról napra folyamatosan segít csökkenteni a hiperpigmentációt aktív hatóanyagának segítségével. Ennek eredményeként egyenletesebb bőrtónust és ragyogó arcszínt ígér, kortól függetlenül.

A melanin egy olyan bőrpigment, amely a bőr színének meghatározásáért felel, és a melanocita nevű sejtekben termelődik. Ezek úgy néznek ki, mintha hosszú karú apró polipok lennének, amelyek az epidermisz alsó rétegében természetes módon védik a bőrt a káros UV-sugárzás ellen. Amikor túlzott mennyiségű melanin termelődik, különféle méretű és formájú pöttyök és barna foltok jelennek meg a bőrön.

A hiperpigmentációnak semmi köze a korhoz. Gyakran „társul” hormonális változásokkal terhelt időszakokhoz (terhesség, menopauza), illetve sokévi fogamzásgátló tabletta-használat után jelentkezik. A hiperpigmentáció egy másik típusát a gyulladásos bőrbetegségek okozzák, így például a pikkelysömör, az ekcéma és a pattanások. A gyógyszerekre, égésekre, lézerkezelésre és lézeres epilálásra adott allergén reakciók is pigmentációs rendellenességekhez vezethetnek.

A pigmentáció leggyakoribb fajtái napfoltok (lentigines solares) és öregségi foltok (letigines seniles) formájában jelentkeznek. 

Az Eucerin Even Brighter ott hat, ahol fellép a melanin szintézis. Ezeket a termékeket úgy fejlesztették ki, hogy megakadályozzák a „túlzott melanin” termelődést, és folyamatosan segítsenek elhalványítani a pigmentfoltokat. A formula egy lépéssel tovább is megy: stimulálja a bőr regenerálódását, valamint védi és táplálja is azt, ezáltal pedig segít megelőzni a bőr korai öregedését. A 30-as fényvédő faktorú, magas UVA és UVB védelemmel ellátott nappali krém hatékonyan szűri ki a nap káros sugarait, és védelmet nyújt az új pigmentációs foltok kialakulásával szemben.

Az új formula titka az aktív hatóanyagok teljesen új kombinációjában rejlik:

  • B-Resorcinol: természetazonos és bőrbarát hatóanyag, mely megakadályozza a melanin termelődését
  • Glicirretinsav: segít regenerálni a bőrsejtek UV-sugárzás általi károsodását, támogatja a sejtszintű regenerálódási folyamatot és megakadályozza a korai bőröregedés jeleinek kialakulását

A termékcsalád tagjai:

Eucerin Even Brighter nappali arckrém FF30, 50 ml

ECN_12800_Even_Brighter_DayCreamclosed.jpg

A hidratáló nappali krém hatékonyan tünteti el és szabályozza a hiperpigmentációt (pl. szeplők, májfoltok, öregségi foltok). Formulája táplálja a bőrt, segít megelőzni az UV-sugárzás okozta DNS károsodást, és stimulálja a már károsodott bőr regenerációját. A magas UVA/UVB-védelem (FF30) megelőzi az új pigmentfoltok kialakulását. Az eredmény: a bőr optimálisan kondicionált és védett lesz, a bőrszín pedig napról napra ragyogóbbá válik. Mindössze 4 hetes használat után a hiperpigmentáció észrevehetően csökken – és rendszeres használat mellett az eredmény tovább javul.

Használata: reggelenként vigyük fel az arckrémet egyenletesen a megtisztított teljes arcfelületre. Használható a dekoltázson vagy a kézfej bőrén is.

Ajánlott fogyasztói ára: 6.785 Ft.

Eucerin Even Brighter éjszakai arckrém, 50 ml

ECN_12801_Even_Brighter_NightCreamclosed.jpg

A hidratáló éjszakai krém hatékonyan tünteti el és szabályozza a hiperpigmentációt (pl. szeplők, májfoltok, öregségi foltok). Formulája táplálja a bőrt, segíti az UV-sugárzás okozta DNS-károsodás regenerálódását az éjszaka folyamán. Az eredmény: a bőr reggelre friss és kipihent lesz. Bőrünk optimálisan kondicionálttá, bőrszínünk pedig napról napra ragyogóbbá válik. Mindössze 4 hetes használat után a hiperpigmentáció észrevehetően csökken – és rendszeres használat mellett az eredmény tovább javul.

Használata: megtisztított bőrön alkalmazzuk esténként. Használható a dekoltázson vagy a kézfej bőrén is.

Ajánlott fogyasztói ára: 6.990 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása