Smink & Makeup

Újdonságok a Manhattantől

2013. március 01. spacegirl

A Manhattan termékújdonságai közé egy duci, hajlított fejű spirál, két pirosító és három szemhéjpúder paletta tartozik.

Mascara und Applikator_small.jpg

A Manhattan Supersize False Lash Look szempillaspirál speciális, hajlított, extra méretű kefével rendelkezik. Azt ígéri, hogy "push-up hatást" kölcsönöz, a sok apró sörteszál pedig gondoskodik az extra íves, dús és telt szempillákról. Szemorvosok által tesztelt, az érzékeny szeműek és a kontaktlencsét viselők is használhatják. Fekete színben kapható. Ajánlott fogyasztói ára 1.999 Ft.

trio effect blush_small.jpg

A Manhattan Trio Effect két pirosító és egy highlighter árnyalatot tartalmaz egy szettben. A világos árnyalat kiegészítő hangsúlyozásra alkalmas, a színek egyenként és kombinálva is használhatók. Bársonyosan puha textúrája ragyogó és üde arcbőrt ígér. Két különböző színkombinációban kapható: 355 “Pink Cupcake” és 949 “Cherry Cocktail”. Ajánlott fogyasztói ára 2.190 Ft.

manhattan_supernova.jpg

A Manhattan Supernova szemhéjpúderek öt egymással összeillő árnyalatban érkeztek, egyenként vagy együtt is használhatók az egyedi megjelenésért. Selymes, puha textúra és trendi színkombinációk jellemzik ezeket a palettákat. Ajánlott fogyasztói áruk 1.899 Ft.

A limitált kiadás 2013 áprilisáig érhető el, kizárólag a dm-ekben. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása