Smink & Makeup

Kézműves design ajándékok: Fruit of Care

2013. március 06. spacegirl

fruit_of_care.jpg

A múlt héten három nagyon szép ajándékcsomag érkezett hozzánk a Fruit of Care-től. Ez a márka 2009 óta van jelen a piacon, és messze nemcsak az teszi egyedivé, hogy a termékeik kézzel készülnek. A minőségi kézművesség mellett az innovatív dizájn és a társadalmi felelősség jelentik az alapértékeit: a dizájnerek által fejlesztett ajándéktárgyakat értelmi sérült emberek készítik.

A védett műhelyekben többek között papír-, és fatermékek, illetve kézműves szappanok és lekvárok, valamint gyertyák készülnek. A termékek megjelenésében az igényes, letisztult design és a természetes alapanyagok harmóniája tükröződik. A csomagok remekül néznek ki és isteni az illatuk!

fruit_of_care_levendula_csomagolva.jpg

Levendulás ajándékcsomag

fruit_of_care_levendula.jpg

Levendula olivaolajos szappan, Rózsa fürdőolaj, Levendula masszázsolaj, Kamilla, Narancs, Fahéj és Rózsa aromaterápiás szappangolyók

fruit_of_care_narancs_csomagolva.jpg

Narancsos ajándékcsomag

fruit_of_care_narancs.jpg

Narancs masszázsolaj, Narancs natúr illatgyertya, Narancs olivaolajos szappan

fruit_of_care_aromaterapias_szappanok.jpg

Rózsa, Körömvirág, Kamilla aromaterápiás szappangolyók fürtben

Ezek a termékek szerintem akár önmagunk kényeztetésére, akár ajándékba vásárolva tökéletesek, az áruk is teljesen elérhető. A húsvéti csomagokhoz például 4.000 Ft-ért hozzá lehet jutni, de találhattok már 2-3.000 Ft-ért is ajándékcsomagokat.

2012-ben a Fruit of Care elnyerte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Formatervezési Tanács által alapított Design Management Díjat. A díj célja, hogy bemutassa, hogyan segíti a design szakszerű menedzselése a szervezet célkitűzéseinek megvalósítását. Szerintem pont ennek a tökéletes példája a Fruit of Care.

Ismertétek ezt a márkát? Hogy tetszik nektek?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása