Smink & Makeup

Jennifer Lawrence sminkje az Oscar gálán

2013. március 09. spacegirl

Az Oscar gála sminkjei közül Jennifer Lawrence-é volt az egyik kedvencem. Ezzel a sminkkel sok kockázatot nem vállalt, de ez egyáltalán nem baj, csodálatosan nézett ki. Jillian Dempsey sminkmester harmonikus, visszafogott sminket készített neki, ami nem vonta el a figyelmet a gyönyörű Dior Couture ruháról.

A sminkhez az alábbi termékeket használta:

jennifer_lawrence_oscars_makeup_dior.jpg

Arc:

  • Diorskin Forever Foundation
  • Diorskin Nude Tan Bronzer
  • Diorblush in Peachy Keen #553

Szem:

  • Dior 5-Couleurs Eyeshadow in Bleu de Paris #254
  • Diorshow Mascara in Catwalk Black #090
  • Dior Style Liner

Ajkak:

  • Dior Addict Lipstick in Beige Casual #222

Állítólag a smink készítése során történt egy kis baleset, ugyanis Jennifer annyit mozgolódott, hogy egy már ragasztós műszempilla beleesett a szemébe és csak nagy fáradságok árán sikerült kihalászni belőle.

Ami a smink elkészítését illeti, Jillian visszafelé haladt: először a szempillákat festette ki, majd ehhez nézte hozzá, hogy mennyi szemfestékre és tusra lesz még szükség. Rengeteg színt kevert össze, szürkét, szürkésbarnát, még kékeszöldet is, és addig rétegezte őket, amíg elérte a kívánt hatást. Végül egy kevés irizáló krémet tett az alsó pillasorhoz, illetve a mozgó szemhéj közepére.

Az arcnál az volt a sminkelési cél, hogy minél tisztább és ragyogóbb legyen a hatás, kevés és finom sminkkel, erősebb bronzosítás nélkül. Ezután Jillian egy színtelen ajakbalzsamot vitt fel az ajkakra, és már ezzel tökéletes lett az összhatás. A várható fotóáradat miatt viszont úgy döntött, hogy azért felvisz egy az ajak színével szinte megegyező, világos rózsaszín szájfényt is.

Termékek: Temptalia, leírás: Allure

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása