Smink & Makeup

Új illat a CK-től: One Shock Street Edition

2013. március 17. spacegirl

A CK egy új, limitált kiadású női és férfi illattal jelentkezett, amelynek gyökerei a városi tradíciókból erednek és táplálkoznak.

CKONESHSTREETMASTERV2.jpg

A CK One Shock Street Edition női parfüm erőteljes citrus jegyekkel nyit, mandarin, narancs, bergamot, cseppnyi szilvával fűszerezve, a friss aromákat karamell szemcsék és olvadó csokoládé mélyíti el és emeli intenzitását. Az alapillatban ámbra, pacsuli, szantál és pézsma harmóniája adja az érzékiséget:

  • fejillat: mandarin, narancs, bergamot, fűszeres szilva
  • szívillat: karamell, olvadó csokoládé
  • alapillat: szantál, ámbra, pacsuli, pézsma

A CK One Shock Street Edition férfi illat mojito koktél, lédús uborka és gyöngyöző citrusos jegyeivel ébreszti fel az érzékeket, szívében aromás fűszerek, geranium, és egy meglepő akkord, málnás csokoládé aroma bukkan fel, az érzéki, hosszantartó hatást ínycsiklandó kombináció biztosítja, kakaóbab, vanília és krémes tejkaramella jegyekkel:

  • fejillat: mojito koktél, lédús uborka, gyöngyöző citrusfélék
  • szívillat: aromas fűszerek, geranium, málnás csokoládé
  • alapillat kakaóbab, vanília, tejkaramell

A jellegzetes, ikonikus parfümüveg most mint festővászon jelenik meg, a csomagolást graffitis művészek az illat által inspirált motívumai díszitik. A női parfüm üvegét miss 163 dizájnolta, vidám, csajos ábrák a fehér, opálos palackon.  A férfi parfüm díszítése fabel munkája magán viseli a művész kézjegyét, a fekete festékszóróval írt betűk sugallják a belőle áradó vadságot.

Az illatok 2013 februárjától kaphatók, az 50 ml-es kiszerelések 10.600 Ft-ba, a 100 ml-es kiszerelések 14.600 Ft-ba kerülnek.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása