Smink & Makeup

Ha már túléltük a világ végét, akkor akár lehetünk bevállalósabbak is nyáron

2013. március 19. Katushka

A Clarins megint nagyon izgi kiszerelésű és színkombinációjú kollekcióval rukkol elő 2013 nyarára. Habár jó részük olyan, amibe nem szívesen mártanám bele az ecsetemet, mert csak elroncsolom a szépséges nyomott mintát. Nyáron nagyon sok cég bronzosítóval kiegészített kollekcióval jön elő, ez már már alap. Most ennek is a középpontjában egy Maja naptárra emlékeztető nyomatos bronzosító került. De vegyük őket sorra.

Bronzosító

Clarins-Summer-2013-Bronzing-Compact.jpg

Ha tehát valakinek nem sajdul bele a szíve, hogy valóban használja ezt a darabot, akkor ezzel a választással egy nagyon sokoldalú bronzosítót fog kapni. Egyébként pedig amikor nincs éppen 40 fok és nem vagyunk csoki barnák, akkor árnyékolónak is nyugodtan használhatjuk. Úgy alakították ki a színét, hogy azt minden bőrtípusra jól lehet használni.

Lip Balms - Ajakápolók

4 nagyon vagány színű ajakbalzsamot is találhatunk a kínálatban, aminek a kiszerelése szintén szemet gyönyörködtető. A külső réteg, ami áttetszőbb, az maga a hidratáló rész. A belső pedig a pigmentált ajakszínező.

Clarins-Summer-2013-Lip-Balms.jpg

Instant Smooth Crystal Lip Gel - Ajakszínező

Itt két közepesen vagány, de annál hordhatóbb ajakszínezőt találhatunk, melyeknek zselés állagának köszönhetően friss és üde érzetet kapunk.

  • Pink
  • Plum

Colour-Summer-2013-Quench-Gel-Crystal-Plum-Pink.jpgClarins Quartet Eye Palette and Liner - Szemhéjfesték paletta és krémes tus

Ebben a szemhéjfesték palettában nem csak szuper intenzív szemhéjfestékeket találunk, hanem egy lilás árnylatú zselés tust is, melyet kombinálhatunk a szemhéjfestékekkel is, de önmagában is használható. Természetesen a paletta velejárói az aplikátorok és a tükör.

  • Plum - tus
  • Violet
  • Golden Bronze
  • Nude
  • Peachy Brown

Clarins-Summer-2013-Quartet-Eye-Palette-and-Liner.jpgA kollekciót Európában áprilisban vezetik be, úgyhogy reménykedjünk hogy hozzánk is jut majd belőle!

Nektek hogy tetszik?

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása